Gignac İngiltere Yolcusu - Son Dakika
Spor

Gignac İngiltere Yolcusu

Gignac İngiltere Yolcusu

Sezon başında adı sık sık Galatasaray ile anılsa da tercihini Meksika'dan yana kullanarak futbolseverleri şaşırtan Andre-Pierre Gignac, Avrupa'ya dönmeye hazırlanıyor.

18.03.2016 16:38

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Sezon başında adı sık sık Galatasaray ile anılsa da tercihini Meksika'dan yana kullanarak futbolseverleri şaşırtan Andre-Pierre Gignac, Avrupa'ya dönmeye hazırlanıyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City, Meksika Ligi'nde Tigres formasıyla son derece başarılı bir performans yakalayan Gignac'ı transfer ederek hücum gücünü artırmayı hedefliyor.

Gignac, Meksika'nın Tigres takımında çıktığı 30 maçta 23 gol kaydederek şimdiden kulüp tarihinin en önemli oyuncuları arasında yer almayı başarmıştı. Spektaküler golleriyle de dikkat çeken başarılı forvet, Tigres'teki performansıyla yeniden Fransa Milli Takımı'na da davet edilmişti.

Crouch'ın boşluğunu o dolduracak

Meksika macerasının kariyerine ivme kazandırdığını belirten Gignac, bu görüşünde haksız çıkmadı. Stoke City teknik direktörü Mark Hughes, Fransa Milli Takımı'nı çalıştıran Didier Deschamps gibi Gignac'ın formundan etkilenmiş durumda.

Galli teknik adam, Stoke'taki geleceği belirsiz olan Peter Crouch'tan oluşacak boşluğu Gignac transferi ile dolduracağına inanıyor. Kariyerini İngiltere'de sürdürmesi beklenen Fransız forvetin, Tigres ile iki yıllık daha kontratı bulunuyor. Stoke City'nin bu transferi gerçekleştirebilmek için yaklaşık 6 milyon sterlin'lik bir miktarı gözden çıkarması bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Gignac İngiltere Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement