Gönlünde 2 Takım Var - Son Dakika
Spor

Gönlünde 2 Takım Var

Gönlünde 2 Takım Var

Mesut Özil, Hangi Takımlarda Oynamak İstediğini Söyledi.

02.07.2010 12:07  Güncelleme: 15:50

Güney Afrika'da gösterdiği performansla devleri peşine takan Mesut Özil, İngiliz The Sun Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Özil, Premier Lig'in oldukça çekici olduğunun altını çizerek, "Şu an benim için önemli olan tek şey Dünya Kupası. Ancak turnuva bittiğinde transferimle ilgili net bir karar verebilirim. Şimdi bir şey söylemem gerekirse, büyük oyuncular için Premier Lig oldukça çekici. Manchester United veya Chelsea'nin son beş senede yaptıklarına bakarsanız, her iki kulüpte de başarılı olmanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Örnek olarak vatandaşı Michael Ballack'ı gösteren genç yıldız, "Michael Ballack'ın Chelsea'de ne kadar başarılı olduğunu ve orada ne kadar kaliteli futbolcular oynadığını görüyorum. Bu durum beni çok etkiliyor. Ben de artık şampiyonluklar yaşamak ve kupalar kaldırmak istiyorum. Her iki takımda da oynarım. Aynısı La Liga için de geçerli. Zaten dünyanın en güçlü ligleri de İngiltere ve İspanya" şeklinde konuştu.

22 yaşındaki Mesut Özil, Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın oynadığı 4 maçta da ilk 11'de forma giyerken 1 gol kaydetti.

KUPA SONRASI TÜRKİYE'DE

Mesut Özil, Dünya Şampiyonası sonrası babaannesinin mezarını ziyaret etmek için Türkiye'ye gelecek.

Mesut, Bild gazetesinde yayımlanan röportajında, ''Birçok oyuncunun kökü yurt dışında. Bir milli gurur yaşıyor musunuz?'' şeklindeki soruya karşılık, ''Kökleri Brezilya, Gana ya da Polonya'da olsun fark etmez. Biz kendimizi Alman olarak hissediyoruz. Almanya için gurur ve tutku ile oynuyoruz. Milli formayı giymek bizim için onurdur'' dedi.

Barcelona'nın kendisini almak istemesinin hatırlatılması üzerine de Mesut, Barcelona'nın Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olduğunu belirterek, ''Bunu ben de okudum ve onur duydum. Ancak şimdi Dünya Şampiyonası önemli. Bremen'deki sözleşmem 2011 yılına kadar sürüyor'' ifadelerini kullandı.

LONDRA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gönlünde 2 Takım Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement