Galatasaraylı Yönetici Hamdi Yasaman: Emre, Hep Şiddeti Körüklüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Yönetici Hamdi Yasaman: Emre, Hep Şiddeti Körüklüyor

Galatasaraylı Yönetici Hamdi Yasaman: Emre, Hep Şiddeti Körüklüyor

Yasaman, "Emre'ye çok ekmek yedirdik. Herhalde 100-200 yıl Emre'de hatırımızın olması lazım. Ama o doğru yapmıyor." diyerek Fenerbahçeli futbolcuya tepki gösterdi.

13.03.2015 07:48  Güncelleme: 08:41

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, F.Bahçeli futbolcuya tepki gösterdi: "Bir fincan kahvenin bile 40 yıl hatırı var. Biz Emre'ye çok ekmek yedirdik. 100-200 yıl Emre'de hatırımızın olması, bize şükran duyması gerek. Ama doğru yapmıyor, hep şiddeti körüklüyor" dedi.

"EMRE HEP ŞİDDETİ KÖRÜKLÜYOR"

Derbi maçtan sonra Emre'nin saha ortasında Galatasaray aleyhine yaptığı tezahürata tepki gösteren Yasaman şunları söyledi: "Bu tip hareketler şiddeti körüklüyor. Derbiyi kazandığınızda rakibinizle alay edebilirsiniz ama kırıcı olmamak lazım. Emre'yi camiamız etik bulmuyor. 2005'teki Türkiye- İsviçre maçında çıkan olay dolayısıyla CAS'ta Emre'nin avukatlığını yapmıştım.

"EMRE'YE ÇOK EKMEK YEDİRDİK"

Emre, Galatasaray altyapısında yetişti, meşhur oldu. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var. Biz Emre'ye çok ekmek yedirdik. Herhalde 100-200 yıl Emre'de hatırımızın olması lazım. Ama o doğru yapmıyor. Yalnız bize değil herkese antipatik geliyor. O yüzden zaten diğer stat ve diğer şehirlerde de top ayağına geldiğinde yuhalanıyor."

"MELO'YU ÇOK ARADIK"

Derbide Melo'yu çok aradıklarını söyleyen Yasaman, başkan adaylığı içinse "Kulis yapmak lazım. Vaktim yok. Bizans oyunları da var" dedi.

Kaynak: Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Yönetici Hamdi Yasaman: Emre, Hep Şiddeti Körüklüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • selim: Sizin ne kadar yaranız varmış Emre konusunda, kendi futbolcunuzun yaptıklarını şirin görüyorsunuz melo neden avrupadan kovuldu yaptığı nahoş olaylardan siz onu baş tacı yapın oda sizin başınıza yapar böyle başa böyle traş sizin gibi yöneticiye ancak pitbul yakışır. 5 4 Yanıtla
  • Volkan Daştan : .... Boyu türlü türlü huyu aile çocuğu Emre Belezoğlu 5 3 Yanıtla
  • MEHMET: Kanı bozuk Emre Belözoğlu 3 4 Yanıtla
  • ...: melo da sabi sübyandı ya 1 1 Yanıtla

Advertisement