Head&Shoulders 2012 Londra Olimpiyatları - Son Dakika
Spor

Head&Shoulders 2012 Londra Olimpiyatları

Head&Shoulders 2012 Londra Olimpiyatları

Head&Shoulders ve dünyanın önde gelen yüzücülerinden Michael Phelps 2012 Londra Olimpiyatları için bir araya geldi.

22.02.2012 13:39  Güncelleme: 08:19

nsanların güvenle hayata katılmalarına destek olan lider şampuan markası head&shoulders 2012 Londra Olimpiyatlarında dünyanın önde gelen yüzücüsü Michael Phelps'in sponsoru olduğunu açıkladı.

Dünyanın önde gelen yüzücüsü Michael Phelps ve dünyanın en çok satan şampuan markası head&shoulders, Londra 2012 Olimpiyat oyunlarını kutlamak üzere bir araya geldiler. P&G'nin dünya çapındaki Olimpiyat Oyunları sponsorluğunun bir parçası olan ve Michael Phelps'in global reklam yüzü olduğu head&shoulders Olimpiyat Oyunları kampanyası, sporcuların kendilerine duydukları güvenin önemini vurguluyor.

Performansıyla her zaman göz dolduran madalyalı sporcu Phelps kampanyanın bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade ediyor: " Sadece yarışlarda değil, hayatın her alanında kendime duyduğum güven çok önemli. Kariyerim boyunca başarılı performansın en önemli etkenlerinden birinin kendine güven olduğunu öğrendim. En ufak bir endişe veya olumsuz düşünce, olabilecek en yüksek başarıyı gerçekleştirmenize engel olabiliyor. En iyi performansınız için kendinize sonuna kadar inanmanız ve güvenmeniz gerekli".

H&S sporcuların sponsoru olmanın yanı sıra, onların Olimpiyat Oyunları hayalini gerçekleştirmelerini sağlayan kişileri, yani annelerini de destekliyor. P&G, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları sponsorluğunun bir parçası olarak başlattığı "Teşekkürler Anne" kampanyası ile dünya çapında bir milyondan fazla annenin gündelik hayatını iyileştirmeye çalışırken, gençlerin spor yapmalarını desteklemek üzere bir fon oluşturmayı hedefliyor. P&G'nin, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile yaptığı işbirliği Sözleşmesi Londra 2012'den başlamak üzere 2020 Olimpiyat Oyunları sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Head&Shoulders 2012 Londra Olimpiyatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement