Hollanda Milli Takımı Aday Kadrosu Açıklandı - Son Dakika
Spor

Hollanda Milli Takımı Aday Kadrosu Açıklandı

Hollanda Milli Takımı Aday Kadrosu Açıklandı

Hollanda Milli Takımı Aday Kadrosu Açıklandı

27.01.2011 11:11

HOLLANDA MİLLİ TAKIMI ADAY KADROSU AÇIKLANDI

YILDIZ FUTBOLCU ARJEN ROBBEN KADRODA YOK

Fatih ÖZYAR/ZEİST, (DHA)

Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Bert van Marwijk, 9 Şubat Çarşamba günü Avusturya ile oynayacaklanı özel maçın aday kadrosunu açıkladı. 25 futbolcunun yer aldığı aday kadroda Arjen Robben'ın olmaması dikkat çekti.

Fc Twenteli Luuk de Jong ve FC Utrechtli Kevin Strootman'ı ilk kez aday kadroya dahil eden Marwijk, Arjen Robben'in çağrılmaması konusunda, "Bu konuyu Arjen'le detaylı bir şekilde konuştuk. Her ikimiz de eski formuna kavuşması için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

Maarwijk'in açıkladığı aday kadroda şu oyuncular yer alıyor:

Ibrahim Afellay (FC Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Eljero Elia (HSV), Urby Emanuelson (AC Milan), John Heitinga (Everton), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Theo Janssen (FC Twente), Luuk de Jong (FC Twente), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Hedwiges Maduro (Valencia), Joris Mathijsen (HSV), Ruud van Nistelrooy (HSV), Robin van Persie (Arsenal), Erik Pieters (PSV), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Inter), Maarten Stekelenburg (Ajax), Kevin Strootman (FC Utrecht), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Michel Vorm (FC Utrecht), Gregory van der Wiel (Ajax), Peter Wisgerhof (FC Twente) en Demy de Zeeuw (Ajax).

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hollanda Milli Takımı Aday Kadrosu Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement