İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Özel Açıklamalar - Son Dakika
Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Özel Açıklamalar

İbrahim Hacıosmanoğlu\'ndan Özel Açıklamalar

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

03.06.2014 08:14

Fanatik’ten Serhat Demirtaş’a özel bir röportaj veren Trabzonspor Başkanı, şunları söyledi:

"Olcan'la özel görüşeceğim"

Olcan bizim kıymetli bir kardeşimiz. Bu tip süreçlerde oyuncunun kafasını karıştıranlar da oluyor, art niyetle bizi farklı göstermeye çalışanlar da. Daha önce de söyledim, Olcan’ın kırgınlıkları, sıkıntıları vardır, bunu beraber konuşuruz. Medya ya da menajerler vasıtasıyla bir kulübün başkanı futbolcusuyla konuşmaz. Milli takım dönüyor, oturacağız, konuşacağız. Ona gelecek sezonki hedeflerimizi, kimlerle çalışacağını, ne teklif edeceğimizi tek tek anlatacağız. Şampiyonluğa oynayan takımın bir parçası olmasını isteriz, onunla konuşmadan kesip atmam durumu. Ancak ayrılık olacaksa bile bunun yolu yordamı vardır, medyaya yansıyan tarz işler yapanlara hiç fayda sağlamaz.

‘Hesap sor dediler, sorduk’

Sadri Şener dönemi öncesinde bu kulübün asıl sahibi olan halk, Trabzon insanı bana her türlü haksızlığın hesabını sorma görevi verdi. Ben de bu görevi yerine getiriyorum. Kimseyle kişisel bir husumetim yok. Denetçiler önümüze bir şey getirdi, o belgelerde yazanlar için hukuki süreç başladı, izliyoruz. Ortada eğer bir sıkıntı yoksa kimsenin endişe etmesine de gerek yok. Gelenler hep gidenlerin kusurunu kapatmış, biz bir ilki yaptığımız için şimdi şaşırdı insanlar...

‘Artık siyaset cevabı vermem’

Siyasete bu kulübü kimlerin soktuğu, kimlerin ne çıkarlar elde ettiğini, ellerindeki bazı imkanlar gittiği için böyle agresifleştiğini herkes biliyor. Ben artık bu kulüp üzerinden siyaset polemiklerine yanıt bile vermem. Son olarak Divan Kurulu’nda söylediklerimi iyi niyetli, samimi insanlar anladı. Gerisinin, çıkarcıların ne düşündüğü de umurumda değil. Biz bu kulübün gerçek sevenlerinin, sokaktaki halkının duygularına hitap ediyoruz. Biz halkın belirlediği, inandığı insanlarız. Bazılarının sesi yüksek çıkabilir ama arkalarındaki kalabalıkla eşdeğer değildir.

‘Tek sevdam Trabzonspor’

Kongre kongre diye tutturan, bu kongre atmosferinden beslenenler var camiada. Yönetimde değilken, aday bile olmadığım süreçte yönetimlerin görev sürelerinin tamamlanması gerektiğini hep söyledim. Çünkü ancak o zaman gerçek anlamda hesap sorarsınız. Yoksa 1 yıl çalıştım istediğimi yapamadım, diyip çekilir insanlar. Benim tek sevdam Trabzonspor. Ne koltuk ne de başka bir mevki sevdam, amacım var. Allah bize layıkıyla, en az hatayla bu işi bırakmayı nasip etsin yeter. Samimi bir insan topluluğu görsem, bizden iyi, bizden daha sevdalı bu işi yapacaklarını bilsem bir dakika durmam. Ama hep hesap hep kitap... Biz de birilerinin hesabını kitabını bozduğumuz için böyle oldu. Kongreye değil, ortak ve iyi niyetli, samimi enerjiye ihtiyacımız var.”

‘Sportif başarı sözümdür’

Ben de 4. sıradaki bir Trabzonspor’un başkanlığını kendime yakıştıramam. O nedenle de diyorum ki, bekleyin, gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım olacak. Sportif başarı tabii ki her şey değil ama bunun bir çok konuda, sponsorluk falan gibi elimizi de güçlendirecek bir durumdur.

‘Hami başımızın tacıdır’

Hoca konusunda sürekli fikir alış-verişi yapıyoruz. Hami Mandıralı üzerinden bize vurmak, dokunmak için de uğraşanlar var. Hocamızın bir sıkıntısı derdi yok. Vaktimiz var, görüşüyoruz.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Özel Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement