İşte Porto'nun Yeni Falcao'su! - Son Dakika
Spor

İşte Porto'nun Yeni Falcao'su!

İşte Porto\'nun Yeni Falcao\'su!

Kolombiyalı Radamel Falcao'nun İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'e satılmasından sonra hücum bölgesinde ciddi bir arayışta olan ve golcü futbolcunun yerini bir türlü dolduramayan Porto aradığı ismi sonunda buldu; Jackson Martinez!...

25.10.2012 17:21

Kolombiyalı Radamel Falcao'nun İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'e satılmasından sonra hücum bölgesinde ciddi bir arayışta olan ve golcü futbolcunun yerini bir türlü dolduramayan Porto aradığı ismi sonunda buldu; Jackson Martinez! Avrupa futboluna yeni bir yıldız sunmaya hazırlanan Porto, bu sezon başında 26 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu Jackson Martinez'ı 11 milyon dolar karşılığında Meksika Ligi takımlarından Jaguares'ten kadrosuna kattı. Porto'ya transfer olduğu günden bu yana gösterdiği üstün performansla tüm futbol otoritelerinden tam puan alan Martinez, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynanan maçta attığı 2 golle bir tüm dikkatleri üzerine çekti. Porto'da forma giydiği 10 resmi maçta 8 golün altına imza atan Jackson Martinez'in yüksek form grafiği Portolu yöneticilerin yüzünü güldürürken; daha şimdiden transfer söylentileri de çıkmaya başladı.

Porto'nun transfer politikası hakkında açıklamalarda bulunan Arsene Wenger, "Porto gerçekten büyük bir futbolcu markası olma yolunda ilerliyor. Bu sezon Jackson Martinez ve James Rodriguez gibi iki önemli cevheri buldular. Kolombiya, Meksika ve Paraguay gibi ülkelerdeki tarama sistemleri çok iyi işliyor" ifadelerini kullandı. Son 10 yılda sattığı 10 oyunculardan 527 milyon euro gelir elde eden Porto'nun 26 yaşındaki Kolombiyalı Jackson Martinez için belirlediği bonservis bedelinin ise daha şimdiden 40 milyon euro olduğu konuşulmaya başlandı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor İşte Porto'nun Yeni Falcao'su! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement