İtalya Basınından Müthiş Bomba! Galatasaray'a İspanyol Yıldız! - Son Dakika
Spor

İtalya Basınından Müthiş Bomba! Galatasaray'a İspanyol Yıldız!

İtalya Basınından Müthiş Bomba! Galatasaray\'a İspanyol Yıldız!

Sezon sonunda takıma bir forvet almak isteyen Roberto Mancini'nin gizli bir planı var.

14.03.2014 01:43  Güncelleme: 08:03

Kafasındaki kadroyu oluşturmak adına birçok transfer gerçekleştiren Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, özellik forvet bölgesinde radikal hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Drogba %90 gidecek

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu Didier Drogba'nın ABD'ye gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Henüz Fildişili golcüyle masaya oturmayan Galatasaray yönetimi bu tutumunu sürdürüp lig bitince Drogba ile yollarını ayıracak. 36 yaşına iki gün önce giren Drogba'nın kariyerini 1 yıl daha ABD'de sürdürüp emekli olmayı düşündüğü belirtiliyor.

Gabbiadini'yi istiyor ama...

Roberto Mancini'nin genç vatandaşı Manolo Gabbiadini'yi ısrarla istediğini artık herkes biliyor. 22 yaşındaki golcünün bonservisinin yarısı Juventus'ta yarısı Sampdoria'da bulunuyor. Sezon sonunda Gabbiadini'nin Torino'ya geri dönme ihtimali ise bugünlerde İtalyan basınında bir hayli telaffuz ediliyor. İtalyan basınına göre, Sampdoria forması giyen Gabbiadini, sezon sonunda Juventus'a dönerse Mancini başka bir forveti yönetimden isteyecek: Fernando Llorente!

Bonservissiz gelmişti

2005-2013 yılları arasında Bask ekibi Athletic Bilbao formasını terleten 29 yaşındaki forvet Fernando Llorente, uzun yıllar süren İspanya macerasını bu sezonun başında tamamlayıp Juventus'a bonservissiz olarak gelmişti. Antonio Conte'nin 1. tercihi olmayan Llorente'nin sezon sonunda takımdan ayrılması muhtemel.

Mancini rotayı ona kırdı

Roberto Mancini, Llorente hakkında olumlu rapor yazdı. Drogba takımdan ayrılır, Gabbiadini de Juventus'a giderse, İspanyol oyuncu Llorente sarı-kırmızılı formayı giyebilir. Transfermarkt verilerine göre Llorente'nin bonservisi 20 milyon euro civarında.


Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İtalya Basınından Müthiş Bomba! Galatasaray'a İspanyol Yıldız! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement