Fenerbahçe'de kritik alarm! Deneyimli hoca Jorge Jesus'a talip çok güçlü 2 aday var - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de kritik alarm! Deneyimli hoca Jorge Jesus'a talip çok güçlü 2 aday var

Jorge Jesus'un kontratını 2026 yılına kadar uzatmak isteyen Fenerbahçe'ye iki güçlü rakip çıktı. Takımın başına geçmesinin ardından sarı-lacivertlileri adeta şaha kaldıran ve taraftarın sevgisini toplayan tecrübeli hocaya, Portekiz ve Brezilya milli takımlarının ilgisi olduğu öne sürüldü.

30.10.2022 15:57  Güncelleme: 16:06

Jorge Jesus yönetiminde tüm kulvarlarda yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, Portekizli hoca ile uzun yıllar çalışmak istiyor. Sarı-lacivertlilerle 1 yıllık sözleşme imzalayan Jesus'a 2 ülkenin talip olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

PORTEKİZ VE BREZİLYA TALİP

Sporx'te yer alan habere göre, Jorge Jesus, her zaman talipleri olan bir teknik adam. Jesus an itibariyle hem Brezilya hem de Portekiz Milli Takımları'nın hoca adayları arasında yer alıyor. Ayrıca Flamengo'nun da, kendilerine kupalar ve oyun anlamında tarihi bir dönem yaşatan Jesus'u her zaman akıllarının bir kenarına koydukları biliniyor.

"MAYIS AYINDA GÖRÜŞELİM"

Gittiği tüm kulüplerde ilk dönemindeki 1 yıllık imza geleneğini Kanarya'da da sürdüren Jesus'un ise sezon sonunu bekleyeceği konuşuluyor. Tecrübeli hocanın bu konuyla ilgili, "Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ancak henüz bir şey kazanmadık. Önce kupaları kazanalım, Mayıs ayında da görüşelim" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe\'de kritik alarm! Deneyimli hoca Jorge Jesus\'a talip çok güçlü 2 aday var

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de kritik alarm! Deneyimli hoca Jorge Jesus'a talip çok güçlü 2 aday var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Umut Yıldırım: Bulunmaz hint kumaşı sanki 28 74 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Arda Güler gibi bir cevheri oynatmayan hoca değildir piyasa yapıyor şimdiden kendine brezilya portekiz ne yapsın bunu 0 0 Yanıtla

Advertisement