Jorge Mendes Falcao'yu Önerdi! - Son Dakika
Spor

Jorge Mendes Falcao'yu Önerdi!

Jorge Mendes Falcao\'yu Önerdi!

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunun İngiltere'ye getirme planları içerisinde.

28.03.2012 16:45

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunun İngiltere'ye getirme planları içerisinde...

İspanya'da yayın yapan El Confidencial'ın haberine göre, oynadığı futbolla değerini günden güne artıran ve ismi Avrupa'nın devleri ile anılan Radamel Falcao için yapılan görüşmelerde ibrenin Manchester ekibine döndüğü belirtildi. Futbol yorumcularına göre bu transferin 50 milyon eurodan aşağıya bitmeyeceği düşünülüyor.

Son dönemde çıkan haberlerde Sergio Kun Agüero'nun Real Madrid'e transfer olabileceği yüksek sesle dillendirilirken, Jorge Mendes'in devreye girerek Falcao'yu önerdiği ve City'nin de kadrosudna Balotelli, Dzeko ve Tevez gibi golcüler bulunmasına rağmen yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Sezon başında Atletico Madrid'e transfer olan Radamel Falcao, bu sezon oynadığı 40 maçta 25 gol atarak beklentileri karşıladı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Jorge Mendes Falcao'yu Önerdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement