Kaf-kaf Rus Rakibine Direnemedi - Son Dakika
Spor

Kaf-kaf Rus Rakibine Direnemedi

Kaf-kaf Rus Rakibine Direnemedi

Daha önce THY Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalma şansını kaybeden Pınar Karşıyaka’da başantrenör Ufuk Sarıca, Lokomotiv Kuban’a 78-88 yenildikleri maçın ardından, “Hem kadro olarak kaliteli hem de oynadıkları basketbolla çok güçlü bir ekipler.

10.12.2015 21:28

Daha önce THY Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalma şansını kaybeden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, Lokomotiv Kuban'a 78-88 yenildikleri maçın ardından, "Hem kadro olarak kaliteli hem de oynadıkları basketbolla çok güçlü bir ekipler. Biz bugün elimizden geleni yaptık" dedi.

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka, gruptaki 9. maçında Rus rakibi Lokomotiv Kuban'a 78-88 mağlup oldu. Daha önce son 16'ya kalma ihtimalini kaybeden Pınar Karşıyaka'nın başantreönü Ufuk Sarıca, "Zor bir maç oynadık. Hem kadro olarak kaliteli hem de oynadıkları basketbolla çok güçlü bir ekipler. Biz bugün elimizden geleni yaptık" dedi.

Özellikle ilk yarıda rakibe savunmada çok açık verdiklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "İki takım da çok yüksek yüzdeyle oynadı. Bazı eksikliklerimiz var. Son iç saha maçımızı oynadık önemli bir deneyimdi bizim için. Kendimizi her anlamda geliştirmemiz lazım. Elimizden geleni yaptık. Artık bundan sonrasına bakacağız, pazartesi çok önemli bir maçımız var" diye konuştu.

Anlaşmak üzere oldukları bir oyun kurucu olduğunu söyleyen Sarıca, sözleşmenin bu akşam imzalanabileceğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaf-kaf Rus Rakibine Direnemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement