Karabükspor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor

Karabükspor\'da Transfer Çalışmaları Sürüyor

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan, yeni sezonda ilk 5’i hedefleyen bir takım kurmak için çalışma yaptıklarını söyledi.

04.07.2014 19:20

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan, yeni sezonda ilk 5'i hedefleyen bir takım kurmak için çalışma yaptıklarını söyledi.

Yolbulan, kadrolarına forvet ve kanat oyuncu katarak transferi tamamlayacaklarını belirterek, "Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak geçen sezonki hedeflerimizi iyi bir noktada bitirdik. Bu sezon da hedefi olan bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Bu sezon ilk 5'i hedefleyen, Türkiye Kupası'nı kovalayan ve Avrupa kupalarında gruplara kalmak istiyoruz. Bu hedefler doğrultusunda bir takım oluşturma çabamız var. Eksik bölgeler için görüştüğümüz oyuncular var. Takımımızı yarın akşam Karabük'te toplanacak ve Pazar günü ilk idmanlarına başlayacak. Pazartesi günü sağlık konrolünden geçtikten sonra da Davraz'da kampa gireceğiz. Başarılı bir kamp geçirerek lige iyi bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

"6-7 BİN KOMBİNE SATIŞI BEKLİYORUZ"

Bu sezon uygulama giren Pasolig konusunda taraftarın desteğini beklediklerini de anlatan Asbaşkan Murat Yolbulan, "Kombine biletlerin satışı 2 Temmuz tarihi ile başladı. Şuana kadar satışlar gayet iyi gidiyor ve taraftarın desteğini bekliyoruz. Şuana kadar 500 civarında kombine bilet satışı yapıldı. Boş tribünlere oynamak istemiyoruz ve en az 6-7 bin kombine satışı gerçekleşmesini arzuluyoruz. Taraftarımızın ve futbolseverlerin Pasolig kartı alarak uygun fiyatlara kombine yükletebilirler. Maç maç sıkıntı yaşamaktansa taraftarımız kombine satın alarak, lig maçı, kupa ve Avrupa maçlarını rahatlıkla izleme şansı elde etme fırsatını kaçırmasınlar" ifadesinde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement