Karabüksppor'da Taraftar-Orkun Tartışması Tatlıya Bağlandı - Son Dakika
Spor

Karabüksppor'da Taraftar-Orkun Tartışması Tatlıya Bağlandı

Karabüksppor\'da Taraftar-Orkun Tartışması Tatlıya Bağlandı

Geçtiğimiz hafta sonu Gençlerbirliği maçında Kardemir D.Ç Karabükspor'un file bekçisi Orkun Uşak ve 'Mavi Ateş' taraftarı arasında yaşanan tartışmaya Karabük İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz el koyarak iki tarafı barıştırdı.kaleci taraftar gerginliğinin devamı oluşmaması adına hafta içinde 'Mavi Ateş' taraftar derneği ve yöneticileri ile yaptığı görüşme sonrası kaleci Orkun ve taraftarlar birbirlerinden özür diledi.

11.01.2012 11:28

Geçtiğimiz hafta sonu Gençlerbirliği maçında Kardemir D.Ç Karabükspor'un file bekçisi Orkun Uşak ve 'Mavi Ateş' taraftarı arasında yaşanan tartışmaya Karabük İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz el koyarak iki tarafı barıştırdı.

Karabük Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz'ün Gençlerbiliği maçı sırasında yaşanan

kaleci taraftar gerginliğinin devamı oluşmaması adına hafta içinde 'Mavi Ateş' taraftar derneği ve yöneticileri ile yaptığı görüşme sonrası kaleci Orkun ve taraftarlar birbirlerinden özür diledi.

Dün akşam Hasan Doğan tesislerinde Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-mavili ekip yağmur altında çalışma yaptı. İdman öncesi yaklaşık 50 civarında 'Mavi Ateş' taraftar grubu mensubu, başkanı Nevzat Şahin ve yöneticilerinde hazır bulunduğu görüşmede kaleci Orkun'la bir araya geldi.

Gençlerbirliği maçında taraftarla aralarında kötü bir diyalog yaşandığını söyleyen kaleci Orkun Uşak, "Olmaması gerekirdi, beni affedin. Ben Karabük'ün çocuğum. Ben işimi yapmaya geldim. Kötü bir gündeyiz ve birlik olup bu takımı buradan çıkaracağız. Bende kırıldım sizde kırıldınız. Sizden özür diliyorum" dedi.

Mavi Ateş taraftar grubu dermek başkanı Erol Ünlü ise, sahaya inip sözlü saldırıda bulunmadıklarını belirterek, "Kişisel bazda olan sözlerde bir kulağınızdan girip bir kulağınızdan çıkması lazımdır. Mavi Ateş taraftarları olarak, Karabükspor arması taşıyan her futbolcuya sahip çıkarız ve severiz. Sizin maçta yaptığınız Mavi Ateş'e ve Karabükspor'a yaptığınız büyük bir terbiyesizliktir. Çünkü ben ve ekibimiz size asla küfür etmemiştir. Aramıza giren birkaç kişi küfür etmiş olabilir. Bizde onlar adına

sizden özür diliyoruz. Biz maçın ikinci yarısında sana gösterdiğimiz tepki ile takım birbirine güç verdi. Takım 90 dakika yere bastı ve maçı kazanmamıza Mavi Ateş olarak büyük pay oynadığımızı düşünüyoruz. Takımdaki birliğinde bundan sonra futbolcuların size sahip çıkarak ilk defa yaşadık. Bizde sizden özür diliyoruz " diyerek bir buket çiçek takti etti.

BAŞKAN ŞAHİN: "KURTULUŞ

HARBİ VERİYORUZ"

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise yaşanan olayın kendisini ve yönetimi ziyadesiyle çok üzdüğünü belirterek, "Ben ilk defa böyle bir olay yaşıyorum. Keşke yaşanmasaydı. Biz bundan sonra Karabükspor yönetimi, başkanı, taraftarı ve oyuncuları olarak bütünleşeceğiz. Hiçbir zaman kişisel bu işleri düşünmeyeceğiz. Biz şuanda bir kurtuluş harbi veriyoruz. Bu harpte bu savaşta futbolcu, taraftar birlik içinde olmalı. Mavi Ateş Derneği takımının her zaman arkasındadır bundan sonrada

olacaktır. Biz bugün varız yarın yokuz ama bu taraftar her zaman olacaktır. Önümüzde bir Galatasaray maçı var ve inşallah buradan da zaferle döneceğiz diye düşünüyorum. Bu kurutuluş savaşını hep beraber vereceğiz. Ben bu konuya sahiplenen Emniyet Müdürümüze ve teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi.

Taraftar daha sonra kaleci Orkun'a tatlı ikram ederek konuyu da tatlıya bağlayarak barıştılar. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabüksppor'da Taraftar-Orkun Tartışması Tatlıya Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement