"Karamsar Günler Geride Kaldı" - Son Dakika
Spor

"Karamsar Günler Geride Kaldı"

"Karamsar Günler Geride Kaldı"

Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium'da başladı.

31.03.2012 10:50

Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium'da başladı.

Toplantının başlangıcında Genel Kurul Divan Başkanlığına oybirliği ile Prof.Dr. Hamdi Yasaman seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın hep birlikte söylenmesinin ardından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı kürsüye gelerek sunuş konuşmasını yaptı.

Kürsüye gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, geldikleri günden itibaren icraatleri ile ilgili açıklamalarda bulunuyor.

Aysal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle...

"Bugün bu salona mali kongre için gelmiş olsak da mümkün olduğu kadar her alanda neler yaptığımızı ve sürdürebilir başarı için üzerinde çalıştığımız projeleri de sunmak istiyorum."

"Önceliğimiz, futbol takımının yenilenmesi olmak üzere bütün branşlarda başa güreşecek takımlar oluşturup, bu takımları ehil kişilerin ellerine verdik. Bunların hepsini kısıtlı bir zamanda yapmak zorundaydık. Sportif başarı elbette G.Saray için olmazsa olmazdır fakat ekonomik başarının da bunu takip etmesi gerekiyor. Bunu planladık ve çok şükür ki işe başlarken yaşadığımız karamsar günler geride kaldı. Artık tünelin ucundaki ışığı görebiliyoruz."

"Galatasaray'ın mali sorunu yoktur, mali açıdan yönetim sorunu vardır. Fakat mali sorunlar uzun süredir Türk kulüplerinin sorunu olmuştur. Bu kulübün kurucuları bize bir görev bıraktılar. Kendimize rakip olarak ulusal rakiplerimizi göremeyiz, bize verilen görev yurtdışındaki en başarılı kulüpler seviyesine gelmektir."

"Göreve geldiğimizde 315 milyon dolarlık bir borç devraldık, bugün ise geldiğimiz nokta; benim planadığımın 2-3 ay gerisinde ama gayet iyi bir noktadır."

Sayfa güncellenmektedir... TIKLAYIN

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Karamsar Günler Geride Kaldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement