Karşıyaka-Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Karşıyaka-Samsunspor Maçının Ardından

Karşıyaka-Samsunspor Maçının Ardından

Karşıyaka, PTT 1.Lig'in 27.haftasında kendi sahasında Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu.

24.03.2013 16:40

Karşıyaka, PTT 1. Lig'in 27. haftasında kendi sahasında Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Antrenörü Hüseyin Hamamcı, sezon sonuna kadar aynı oyuncularla devam edeceklerini belirterek, "Sahanın içinde tüm oyuncularımız bugün yeteneklerini tamamen ortaya koydu. Sezon sonuna kadar da bu oyuncularımızla devam edeceğiz. Ne kadar puan alabiliyorsak alacağız. Sahada Samsunspor da gerçekten iyi mücadele etti. Kendilerini galibiyet için kutluyorum" diye konuştu.

Karşıyakalı oyuncu Onur Türk ise, ilk yarı etkisiz olduklarını savunarak, "Maça konsantre olamadık. Sıcak havadan dolayı mı yoksa seyircisiz olduğu için mi bilemiyoruz. Artık maç öncesi motive olamıyoruz. Maç öncesi birçok konuyla uğraşarak sahaya çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Karşıyakalı bir diğer futbolcu Ali Say da, etkisiz bir oyun oynadıklarını ifade ederek, "Maç öncesi başka konularla uğraşmaktan gerçekten sahaya motive olamadan çıkıyoruz. Yenilgi için sadece Karşıyakalı taraftarlarımızdan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise, ihtiyaçları olan 3 puanı kazandıklarını vurgulayarak, "Bugün 3 puandan daha değerli şeyler kazandık. İhtiyacımız olan 3 puanı aldık. Bu galibiyetin moral motivasyonu önümüzdeki haftalarda bize çok yardımcı olacak. Direkten dönen topumuz vardı, Soner de bir penaltı kurtardı. Bugün çok olumlu oynamadık ama rakipten daha iyiydik. 3 puan aldığımız için destek olan herkese teşekkür ediyorum. Biz yolumuza devam edeceğiz. 2. deplasman galibiyeti de İzmir'e denk geldi. İnşallah İzmir'deki Bucaspor maçında da galip geliriz" dedi.

Samsunsporlu futbolcu Lokman Gör ise, 3 puanı aldıkları için mutlu döneceklerini vurgulayarak, "Biz maça mutlak 3 puan çıktık. ve 3 puanı alarak evimize mutlu dönüyoruz. Samsunspor'a bulunduğu konum yakışmıyor. Samsunspor camiasını galibiyet için cani gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Samsunsporlu oyuncu Erdem Şen de, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "Bizim bugün deplasmanda galip gelmemiz lazımdı. Tesadüfen 2. galibiyetimizde İzmir'de geldi. Bizim tek sorunumuz ilk golü yememiz. İlk golü yemezsek her maçı kazanabiliriz. 3 puanı aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karşıyaka-Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement