Kayserispor'da Kupa Şoku - Son Dakika
Spor

Kayserispor'da Kupa Şoku

Kayserispor\'da Kupa Şoku

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Tokatspor’a 1-0 yenilerek kupadan elendi.

18.12.2013 17:14

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Tokatspor'a 1-0 yenilerek kupadan elendi.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısına konuşan Tokatspor Yardımcı Antrenörü Kenan Öztürk, Tokatspor olarak sürprizi gerçekleştirdiklerini belirterek "Kayserispor Türkiye liginin belki de en iyi pas yapan takımı. Biz bunu biliyorduk. Ligde alt sıradalar ama bu gücüne ters orantılı. Bizim bir hayalimiz vardı. Bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyorduk. Kayserispor'un gücüne saygı duyuyoruz ama biz de bir sürpriz peşindeyiz demiştim. Allah'a şükürler olsun ki bu sürprizi gerçekleştirdik. Sahada oynayan arkadaşlarımı kutlamıyorum, alınlarından öpüyorum. Çünkü son dakikaya kadar müthiş bir mücadele örneği sergiledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tokat'a hayırlı olsun diyorum" dedi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise Tokatspor'u kutladığını ifade ederek, "Tokatspor'un ortaya koyduğu mücadele Kayserispor'dan daha fazlaydı. Turu geçecek her şeyi yaptılar ve hak ettiler. Onları tebrik etmek gerekiyor. Bizim problemimiz yalnız bu maçla alakalı değil, uzun zamandır yakaladığımız pozisyonlar oynadığımız oyun neticesinde atamadığımız goller ve bir türlü tabelayı değiştiremiyoruz. Değiştiremediğimiz zaman da maalesef yakaladığımız pozisyonların sayısı, kaçırdıklarımız, direğe takılanlar bunların hiçbir önemi de hükmü de yok. Bir sonraki maçta şansın bizim yanımızda olacağını hesaplayarak geldik. Sanıyorum ciddi bir problemle karşı karşıyayız" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Zurap ise Tokatspor'un gol attıktan sonra iyi bir şekilde kapandığını vurgulayarak, "Hiçbir açık vermeden savunmaya geçtiler. Kendi seyircilerinin önünde oynuyorlardı. Bizim bu tip maçlarda daha fazla efor ortaya koymamız lazım" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor'da Kupa Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement