'Kızımla Barıştık" - Son Dakika
Spor

'Kızımla Barıştık"

\'Kızımla Barıştık"

İlk maraton yarışında ikincilik elde eden Avrupa Şampiyonu ve Olimpiyat İkincisi milli atlet Elvan Abeylegesse, doğum sonrası yeniden spora dönüşünde yaşadığı zorlukları anlattı.

26.02.2014 15:00

İstanbul Maratonu tamamlandı!

"Derecemden memnunum"

Milli atlet Elvan Abeylegesse, Vodafone İstanbul Maratonu'nda elde ettiği derecenin kendisi için sürpriz olduğunu söylerken, bu başarısı sonrası uzun kamp dönemleri nedeniyle uzun süre ayrı kalmak zorunda kaldığı kızıyla barıştığını belirtti.

Habertürk'ten Murat Ağca'ya konuşan Abeylegesse'nin röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde…

"Son üç ay çok yoğun antrenman yaptık. Hayatımda bir günde koşmadığım 25-30 km gibi mesafeleri koştum. Haftada 220 kilometreye kadar çıktık. İlk amacım yarışı bitirmekti. Bunun için kontrollü koşu yaptım. Fakat buna rağmen bu kadar tecrübeli atlet arasında ikinci olmak benim için sürpriz oldu. Farkı açmasam belki sonuç değişik olurdu. Baştaki farkın faizini sondaki yokuşta ödedim."

"Hocam dünya rekorunu denemek istiyor. Maratonda henüz acemiyim ama antrenörüm diyorsa böyle bir potansiyeli görüyor demektir. Antrenörüm eski sporcu olduğu için beni çok iyi anlıyor. Bence her şey mümkün. Çocuk sahibi olduktan sonra Londra Olimpiyatı ile dönerim diyordum, olmadı. Sakatlık izin vermeyince olimpiyatı ve Dünya Şampiyonası'nı da kaçırdım. Bunlar beni çok üzdü."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Kızımla Barıştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement