
Spor Toto Süper Ligi'in 3. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu.
Daha önce Alex'i Gaziantep maçının kadrosuna almayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şimdi de Baroni ve Bienvenü'yü Sivas kafilesine dahil etmedi.
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Sivas'a geldi.
Fenerbahçe kafilesi, Nuri Demirağ Havaalanı'nda taraftarlar tarafından meşalelerle karşılandı. Teknik direktör Aykut Kocaman'a çiçek veren taraftarlar, Kocaman ile oyunculardan Alex, Mehmet Topuz ve Kuyt'a sevgi gösterisinde bulundu. Sarı-lacivertli ekip, daha sonra konaklayacağı otele geçti.
Teknik direktör Aykut Kocaman, sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Krasic ve Serdar Kesimal'ın yanı sıra Cristian, Bienvenu, Sezer Öztürk, Orhan Şam ve Özgür Çek'i 19 kişilik maç kadrosuna almadı.
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Kuyt, Alex, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Sow, Recep Niyaz
ALEX HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE CEVAP VERDİ
Fenerbahçe takımı kaptanı Alex de Souza, hakkında çıkan spekülatif haberleri, "Rezaletin de ötesinde komik" olarak nitelendirdi.
Son Dakika › Spor › Kocaman, Baroni'yi Kesti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.