Konyaspor Paşa'yı Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Konyaspor Paşa'yı Ağırlıyor

Konyaspor Paşa\'yı Ağırlıyor

Süper Lig'in 24.haftasında 4 haftadır kazanamayan Torku Konyaspor taraftarı önünde Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

13.03.2015 15:33

Spor Toto Süper Lig'de 24.haftanın açılış maçlarından birinde Torku Konyaspor, Kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Dört haftadır kazanamayan ve son iki haftayı birer puanla kapatan Aykut Kocaman ve öğrencileri, Kasımpaşa karşısında galibiyet almak istiyor.

Taraftarı önünde önemli bir maça çıkacak olan Yeşil Beyazlılarda sürpriz bir şekilde sakatlanan ve sahalardan bir ay uzak kalacak olan Mahlangu dışında eksik bulunmuyor.

Torku Konyaspor geride kalan 23 haftada 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. 25 puanı bulunan Yeşil Beyazlılar ligde 12.sırada yer alıyor.

Konuk ekip Kasımpaşa 4 haftadır kaybetmiyor. Şota Arveladze ve öğrencileri son 4 haftada 3 beraberlik bir de galibiyet aldı.

Konya'ya eksiksiz giden Kasımpaşa'nın ligde 29 puanı bulunuyor. 23 haftada 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Lacivert Beyazlılar sıralamada 9.basamakta yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LERKonyaspor:Kaya, Benjamin, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Uğur İnceman, Kenan Özer, Torje, Djalma, Hasan KabzeKasımpaşa: Ertaç Özbir, Veysel Sarı, Donk, Dvali, Sancak Kaplan, İbrahim Halil Çolak, Castro, Ferhat Kiraz, Adem Büyük, Scarione, Malki

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Konyaspor Paşa'yı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement