Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonasında Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi - Son Dakika
Spor

Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonasında Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi

Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonasında Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Masa Tenisi Federasyonu, Salihli Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Şampiyonada Küçük erkeklerde birinci Konya Selçuklu Belediyespor, ikinci Muğla Büyükşehir Belediyespor, üçüncü Isparta Spor Kulübü ve dördüncü Aydın ASP Spor Kulübü oldu. Küçük kızlarda ise birinci Mavi Ege Spor Kulübü, ikinci Tan Gençlik Spor Kulübü, üçüncü İzmir Büyükşehir Belediyespor ve dördüncü Soma Zaferspor oldu. Dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oktay Ayaz tarafından verildi.

16.11.2023 11:48

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Masa Tenisi Federasyonu, Salihli Belediyesi iş birliğinde, 14 ilden 44 kulübün katılımı ile düzenlenen Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada Küçük erkekler de 1. Konya Selçuklu Belediyespor, 2. Muğla Büyükşehir Belediyespor, 3. Isparta Spor Kulübü, 4. Aydın ASP Spor Kulübü, Küçük Kızlar da 1.Mavi Ege Spor Kulübü, 2. Tan Gençlik Spor Kulübü, 3. İzmir Büyükşehir Belediyespor, 4. Soma Zaferspor oldu.

Şampiyonada dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oktay Ayaz tarafından verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Şampiyonasında Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement