Kutlu'nun Hedefi Üst Sıralar - Son Dakika
Spor

Kutlu'nun Hedefi Üst Sıralar

Kutlu\'nun Hedefi Üst Sıralar

Manisaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Bu Sezonki Hedeflerinin Süper Lig'de Üst Sıralarda Futbol O

31.07.2010 18:12

Manisaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bu sezonki hedeflerinin Süper Lig'de üst sıralarda futbol oynamak olduğunu söyledi. Hollanda'nın Arnhem kenti yakınlarındaki Wolfeze kasabasında çalışmalarını sürdüren Manisaspor'un teknik direktör Hakan Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon iyi futbol oynayan, kazanmayı daha çok arzulayan ve maçı sonuna kadar bırakmayan mücadeleci bir takım olmak istediklerini belirterek, 'Hedefimiz üst sıralarda futbol oynamak'dedi.

Manisapor'un iyi transferler yaptığını vurgulayan genç teknik adam, 'Takıma genç, ileriye dönük ve tecrübeli futbolcular kattık. Hazırlık maçlarındaki futbol ve futbolcu performansına göre transfere ihtiyaç var mı, bakacağız. Şu an için yeni bir transfer için net bir şey söylemek zor' diye konuştu.

Manisa'da geçmiş yıllarda şehir ve takım arasında fazla bir bütünlük sağlanamadığını öğrendiğini ifade eden Kutlu, ancak bu sezon şehrin ve taraftarın desteğini hissettiklerini bunun da takıma olumlu katkısı olacağını düşündüğünü dile getirdi.

İtalya Seri A'da ve Romanya milli takımında forma giyen Dika'nın Manisaspor'a transfer edilmesinin kendileri için olumlu olduğunu belirten siyah beyazlı teknik adam, 'Dika'nın hem tecrübesinden hem yeteneklerinden faydalanmak istiyoruz. Romanya milli takım forması giymiş birisi. Takıma katkısı büyük olacak. Uzun dönemdir futbol oynayan arkadaşlardan hem takım içi hem dışında faydalanmayı istiyoruz' şeklinde konuştu.

Üçüncü etap çalışmaları için Hollanda'yı tercih ettiklerini vurgulayan Hakan Kutlu, şöyle devam etti:

'Burası gerçekten güzel bir yer. İyi hazırlık maçları yapıyoruz. Hollanda'nın güçlü takımlarıyla oynuyoruz. Birinci dönem Manisa'da ikinci dönem Davraz'daki kamplarımız sakatlık olmadan sorunsuz geçmişti. İnşallah bu kamp da öyle geçer. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda herkese forma şansı vermeye çalıştık. Bundan sonraki maçlarda lig için düşündüğümüz kadroyu oynatmaya çalışacağız. Yarınki Vitesse maçında gerçek performansımızı görmek istiyoruz. Kamp sonunda lige hazır olacağız. Ligde kadromuzda en fazla 25 oyuncuyla devam etmek istiyoruz. Kamp sonunda ayrılacağımız arkadaşlarımız olabilir.'

- GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN-

Manisaspor, Wolfeze'de yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Sabahki antrenmanda RKC Place takımına karşı ilk 11'de oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular kondisyon hareketlerinin ardından yarı saha da çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Hakan Kutlu'nun, istediklerini yapamayan futbolcuları sık sık uyarması dikkati çekti.

Manisaspor, kamptaki üçüncü hazılık maçında Hollanda 1. Lig takımlarından Vitesse ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kutlu'nun Hedefi Üst Sıralar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement