Lena Erdil Windsurf Dünya Şampiyonası Finaline Kaldı - Son Dakika
Spor

Lena Erdil Windsurf Dünya Şampiyonası Finaline Kaldı

Lena Erdil Windsurf Dünya Şampiyonası Finaline Kaldı

Alaçatı'da, PWA Windsurf Dünya Kupası'nda bugün kuvvetli rüzgar olmaması nedeniyle sadece birer yarış yapılabildi, derecelendirme ise olmadı.

22.08.2013 19:43  Güncelleme: 20:05

Alaçatı'da, 29 ülkeden 64 erkek, 22 kadın sporcunun yarıştığı Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası'nın dördüncü gününde de kuvvetli rüzgar olmaması nedeniyle kadınlar ve erkeklerde sadece birer yarış yapılabildi, derecelendirme ise olmadı.

Bugün yapılan yarışlarda Kadınlar Yarı Final 2. Eliminasyon Turu ilk ayağında Fransa'dan Marion Mortegon birinci olurken, ikinci olan Lena Erdil adını Kazananlar Finali'ne yazdırdı. Türk sporcular Çağla Kubat, Fulya Ünlü ve Dilara Uralp ise Kaybedenler Finali'nde mücadele edecek.

Erkeklerde Yarı Final 2. Eliminasyon Turu ilk ayağında ise Fransa'dan Pierre Mortefon birinci, Hollanda'dan Casper Bouman ikinci, yine Fransa'dan Julien Quentel üçüncülük elde ederek Kazananlar Finali'ne kaldılar. Erkekler 3. Eliminasyon turunda yarın Bora Kozanoğlu yarışacak. Şampiyona 24 Ağustos Cumartesi günü koşulacak final yarışları ile sona erecek. Yarışma sonunda ilk 16'ya giren yarışmacılara toplam 55 bin Euro tutarında ödül dağıtılacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Lena Erdil Windsurf Dünya Şampiyonası Finaline Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement