Lewandowski: Bundan Daha İyisini Yapmalıyız - Son Dakika
Spor

Lewandowski: Bundan Daha İyisini Yapmalıyız

Zenit maçında iki gol bulan Lewandowski, oynadıkları oyundan memnun kalmadı.

20.03.2014 00:45

Borussia Dortmund'un Polonyalı oyuncusu Robert Lewandoeski, Zenit St Petersburg maçında iyi oynamamalarına rağmen önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Dortmund, Şampiyonlar Ligi ikinci turunun ilk maçında Zenit'e 2-1 yenilse de ikinci maçta rakibini 4-2 yenerek turu geçmeyi başardı.

Maçta iki gol bulan ve galibiyette önemli katkı sağlayan 25 yaşındaki oyuncu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Harika bir maç oynamadık. Bundan daha iyi şeyler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ama sonuçta bizi üst tura çıkaran önemli bir galibiyetti. Ne yazık ki çeyrek fianldeki ilk maçı kaçıracağım." şekinde konuştu.

"EN İYİ MAÇIMIZ DEĞİLDİ"

Takımın 34 yaşındaki Alman oyuncusu Sebastian Kehl ise maçı, "En iyi maçımız değildi ama çeyrek finale adımızı yazdırdık. Çok fazla sakat oyuncumuz vardı. Avrupa'nın en iyi sekiz takımı arasında olmayı hak ettik." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu açıklamalarına, "Zenit'in bizi baskı altına almaya çalışacağını biliyorduk. Ataklarının büyük çoğunluğu kaliteliydi. İyi savunma yapmamıza rağmen ikinci golü yememeliydik." sözleriyle devam etti.

"BARCELONA ÇOK KÖTÜ OLMAZ"

Sky'a konuşan bir başka oyuncu Kevin Grosskreutz da, "İyi bir defans yapamadık. Zenit güzel maç çıkardı. Ama önemli olan yolumuza devam ediyor olmamız." şeklinde konuştu.

Gelecek turdaki rakiplerinden de bahseden Grosskreutz, "Barcelona çok kötü olmaz. Onlara karşı daha önce oynamamıştım." sözlerini ekledi.

Lewandowski: Bundan Daha İyisini Yapmalıyız
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lewandowski: Bundan Daha İyisini Yapmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement