Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Babaoğlu: "Zorlu bir maçtı ancak yine de kazanmasını bildik" Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Özmeriç: "Ligdeki şanssızlığımızı bu maçla s...

26.10.2013 19:23

BEKO Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'ı 97-87 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Mete Babaoğlu, "Zorlu bir maçtı ancak yine de kazanmasını bildik" dedi.

Baboğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki haftadır aldıkları mağlubiyetlere nokta koyarak ilk galibiyetlerini elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. İlerleyen dönemde daha güçlü bir takım haline geleceklerini belirten Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Oyuncularımın kişisel performansları etkili oldu. İkinci yarı biraz savunmadan düştük ve fazla sayı verdik. Bunun uyarısını devre arasında oyuncularıma yaptım. Hücumda yeni oyuncumuzun düzenlerine alışmadığı için biraz sıkıntı çektik. Zorlu bir maçtı ancak yine de kazanmasını bildik.

Trabzonspor Medical Park da iyi mücadele etti. Zaman zaman iyi oynadı. Oyunun genelinde hakimiyet bizdeydi. İyi bir oyun ortaya koyarak galip gelmesini bildik. Bundan sonraki aşamada Trabzonspor karşısında gösterdiğimiz performansı gösterirsek galip gelen taraf oluruz. Bu galibiyet bizi tembelliğe, rehavete sürüklemeyecek. Hatalarımız telafi ederek daha iyi olmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."

Trabzon cephesi

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hasan Özmeriç ise ligin ilk haftasında Aykon TED Ankara Kolejliler'e, ikinci haftasında ise Online Edirne'ye yenildiklerini hatırlattı.

Mersin karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Özmeriç, şöyle konuştu:

"İkinci periyotta iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen oyunun genelinde vasat olan taraftık. Savunma anlamında kötü bir örnek ortaya koyduk. Ligdeki şanssızlığımızı bu maçla sonlandırmayı hedefliyorduk ama istediğimizi elde edemedik. Artık toparlanarak galibiyetler almak zorundayız. Hatalarımızdan ders çıkarak daha iyi olmanın mücadelesini vereceğiz." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement