Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Boluspor Teknik Direktörü Durmuş: "Bugün, futbolun cilvesini, farklı yönünü gördük. Kazanacak yapıyı ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ediyorum"

09.02.2014 16:44

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, 1-0 mağlup oldukları Balıkesirspor maçına ilişkin, "Bugün, futbolun cilvesini, farklı yönünü gördük. Kazanacak yapıyı ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Durmuş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın tamamında iyi oynamalarına rağmen beklenmedik pozisyonda gol yediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ligin sonuna yaklaştıkça kazanacak davranış sergilemek noktasında kendileri için tek maç olduğunu belirten Durmuş, "Kazanacak yapıyı ortaya koyup bu amaçla maçı almak istiyorduk. Her hafta hem üçüncü bölgede hem de top rakibe geçtiği anda agresif davranış sergileyip cesaretle ve istekle ihtiyacımız olan puanı almak istiyorduk. Özellikle deplasmanda çok çabuk atağa çıkan bir takıma karşı hem pozisyon vermeden hem de süratli adamlarına karşı dikkatli ve iyi savunma yapan bir oyun oynadık" diye konuştu.

Durmuş, çok olumlu ve bilinçli ataklarla ardı ardına birçok pozisyon kaçırdıklarını anlatarak, "Rakibe ilk pozisyonu 44'üncü dakikada verdik. Golü ise hatamızdan dolayı topu kaptırıp yedik ama şunu geçemem, oyuncularımın bugün ortaya koyduğu kazanma isteği ve cesaretleri bizim için çok önemliydi. Bugün futbolun bir cilvesini, farklı bir yönünü gördük. Kazanacak yapıyı ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Maçın başından sonuna kadar dengeli oynayarak her 8 dakikada bir pozisyon ürettiklerini dile getiren Durmuş, 7-8 pozisyonla Balıkesirspor'a pozisyon vermeden oynamanın kendileri açısından çok iyi bir durum olduğunu kaydetti.

Mağlubiyetin ardından konuşulacak hiçbir şeyin anlam ifade etmeyeceğini belirten Durmuş, "Sonuç olarak mağlup olduk. Bu, hiç beklemediğimiz ve hak etmediğimiz bir sonuç. Sahada oynanan oyunla sonuç arasında çok fark var. Boluspor her hafta kazanacak kadar iyi oynuyor. Bu hafta maçın tamamında iyi oynadık ama beklenemedik pozisyonla gol yedik" şeklinde konuştu. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement