Teknik Direktör Kalpar: Kazanmaya Devam Edeceğiz - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Kalpar: Kazanmaya Devam Edeceğiz

Teknik Direktör Kalpar: Kazanmaya Devam Edeceğiz

Samsunspor'un Teknik Direktörü Kalpar, 2-0 kazandıkları Boluspor maçına ilişkin, "Bugün bir maç kazandık, tek tek kazanmaya da devam edeceğiz." dedi.

15.02.2014 23:43  Güncelleme: 00:41

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, 2-0 kazandıkları Boluspor maçına ilişkin, "Bugün yine bir maç kazandık, tek tek kazanmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Oyuncularını kutlayan Kalpar, "Biz, bir takımız. Bu ekipte herkesin emeği var ve kazanmaya devam ediyoruz. Bu tür maçları kazanmak gerekiyor, kazanmak için de takım halinde düşünmek ve hareket etmek gerekiyor. Bu tür maçların zor olacağını biliyorduk. Bugün de öyle oldu. Çok daha rahat olabilirdik, topu kaybettiğimiz zaman sıkıntıya düşüyoruz. Bugün yine bir maç kazandık, tek tek kazanmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Şanssız bir dönem geçirdiklerine işaret eden Kalpar, "Kalecimiz Soner Şahin sakattı, bugün de ikinci kalecimiz Atilla Özmen sakatlandı. Genç kalecimiz Furkan Köse'yi maça aldık, o da mükemmel oynadı. Erdem Şen ve Ahmek Burak Solakel'in de sakatlıkları var ve oyunda hemen değişebilir düşüncesi içindeyiz. Umarım bu sıkıntıları üzerimizden atarız" ifadesini kullandı.

-Boluspor cephesi-

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise ligde bulundukları yerin oyuncular üzerinde biraz gerginlik yarattığını vurguladı.

Samsunspor karşısında ilk yarıda hiç beklemedikleri 2 gol yediklerini hatırlatan Durmuş, şunları söyledi:

"Oyunu elimizde tutamadık. Son haftalarda oynadığımız maçlarda oyunu elimizde tutuyorduk, bugün bunu sağlayamadık. Kazanamamanın verdiği güvensizlikle beraber oyundan koptuk. Çok dağınık bir maç oldu, Samsunspor hak ederek kazandı."

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak'a teşekkür eden Durmuş, şöyle konuştu:

"Boluspor çok güzel bir kulüp. İnşallah bu durumdan sıyrılacaktır. Bugünkü sonuç ve oyuncuların kırılgan yapısı... Kan değişikliğine ihtiyaç var gibi gözüküyor. Hem oyuncularımın hem kulüp başkanımın hem de Boluspor camiasının bir değişikliğe ihtiyacı var. Bulunduğumuz yer daha fazla zarar vermek istemiyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gönlümüz kendileriyle beraber. Yarın başkanımızla görüşüp görevimden ayrılmak isteğimi kendisine bildireceğim. Yani başkanımız kabul ederse ayrılmayı düşünüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Kalpar: Kazanmaya Devam Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement