Mancini'nin Yeni Hedefi Ranocchia - Son Dakika
Spor

Mancini'nin Yeni Hedefi Ranocchia

Mancini\'nin Yeni Hedefi Ranocchia

Transfer döneminin son günlerine girilirken, Galatasaray'da Roberto Mancini, Inter'den eski öğrencisi Andrea Ranocchia'nın ismini yönetime bildirdi.

29.01.2014 13:15

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Inter'den eski öğrencisi Andrea Ranocchia'nın transferi için düğmeye bastı.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre İtalyan teknik adam, Inter'de forma şansı bulamayan savunma oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde oynaması için bir engel bulunmayan 25 yaşındaki stoperin de sarı kırmızılı kulübe transferine olumlu baktığını kaydedildi.

Ranocchia iddialarını doğrulayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise, "Roberto Mancini, savunmaya takviye için bize birkaç yeni isim verdi. Bu listede Ranocchia'nın adı da bulunuyor. Inter ve oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşmaya çok yakınız. Bu vakitten sonra gelmemesi sürpriz olur." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Inter formasıyla 9 lig maçına çıkan yetenekli oyuncu, teknik direktör Walter Mazzarri'nin gözden çıkartmasının ardından yeni başkan Erik Thohir'in transfer listesine koyduğu ilk isim oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mancini'nin Yeni Hedefi Ranocchia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement