Medical Park Antalyaspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında şiddetli yağış nedeniyle ertelenen Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

03.01.2013 13:36

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında şiddetli yağış nedeniyle ertelenen Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana oyuncular, ısınma hareketleri ve hafif koşuyla başladı. Yedişerli iki gruba ayrılan futbolcular, dar alanda top kapma oynadı.

Daha sonra çabukluk çalışmasıyla antrenmanı sürdüren kırmızı-beyazlılar, orta ve şut çalışması yaptı. Antrenör Şenol Fidan, çekilen şutların gol olması için sürekli oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Kaleciler Hakan ve Sammy ise yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde bir süre ayrı çalıştıktan sonra takımla birlikte dar alanda kısa pas çalışmasına katıldı. Antrenmanın son bölümünde Medical Park Antalyasporlu defans oyuncuları Emre Güngör, Ergün Teber, Musa Nizam, Deniz Barış, Ali Tandoğan ve Koray, kanatlardan yapılan ortalarda topu kontrollü şekilde defans hattından uzaklaştırarak savunma çalıştı.

Antrenmanda Ömer Şişmaoğlu, Emre Torun ve Murat Duruer takımdan ayrı çalıştı. Dün yapılan A2 maçında forma giyen kaleci Polat ise takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Medical Park Antalyaspor, 9 Ocak'ta deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement