Medical Park Antalyaspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Medical Park Antalyaspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

06.02.2013 20:35

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Galatasaray maçında arzu ettiğimizi alarak dönmek istiyoruz. Bunun için de sonuna kadar savaşacağız" dedi.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'inde hafta sonunda deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına tesisleri Hasan Subaşı'nda devam etti. Antrenman öncesi teknik direktör Mehmet Özdilek, futbolcularla konuştu. Isınma hareketleri, tempolu koşu, fiziksel güçlenme, dar alanda kısa pas ve ardından taktik ağırlıklı çalışan kırmızı-beyazlılarda, kaleciler Hakan ve Polat yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde takımdan sahada yer aldı.

A2 Milli Takımı'na giden Murat Duruer ve Ümit Milli Takımı'na çağrılan Emrah Başsan, izinli olan kaleci Sammy ve sakatlıkları devam eden Ömer Şişmanoğlu antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları devam eden Tita, Isaac ve Emre Güngör ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesi gazetecilerle bir araya gelen Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonunda takımdaki sakat ve cezalı 6 eksik nedeniyle Galatasaray kadar kendilerinin avantajlı olmadığını belirtti. Özdilek, "Elindeki mevcut kadro yapısı, oyuncu zenginliği açısından ligin çok üzerinde bir takıma karşı oynayacağız. Tam tersi bizim de içinde bulunduğumuz en sıkıntılı dönemde böyle bir maça gidiyoruz. Sonuçta Antalyaspor'a camiamıza yakışan bir şekilde oynayacağız. Geri adım atmayacağız. Galatasaray maçını kazanmak için ne yapmak gerekiyorsa bunu sahada elimizden geldiğince yapacağız. Rakibimize saygımız büyük. Ama yine rakibin yapacaklarından çok bizim ne yapacağımız önemli. Takımın morali, güveni çok iyi son iki maçımızı kazandığımız için. Hiçbir maçın ligde kolay olmadığını zaten biliyoruz. Alınan sonuçlarda bunu destekliyor. Galatasaray maçında arzu ettiğimizi alarak dönmek istiyoruz. Bunun için de sonuna kadar savaşacağız, onu çok net söyleyeyim. Galatasaray takımının birbirinden değerli oyuncuları var hepsine ayrı önlem almaya çalışırsak baştan teslim oluruz. Biz kendi oyun anlayışımızdan taviz vermeden rakibin kim olduğu bizim için hiç önemli değil. Rakibin güçlü yanlarını da biliyoruz, zayıf yönlerini de biliyoruz. Dolayısıyla rakibin zayıf yönlerinden yararlanmak istiyoruz" dedi.

Sezon başında kendilerine ilk 8 takım arasına girmeyi hedeflediklerini belirten Özdilek, "Ligde ve kupada doğru bir yerdeyiz. Bulunduğumuz yeri korumaya çalışacağız, bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim için en önemli müsabakayı oynayacağız, herkesin keyif alacağı bir maç olacak. Galatasaray maçını kazanırsak, aradaki puan farkı kapanacak. Lige daha fazla renk gelecek ve kazanmak için her şeyi yapacağız. Galatasaray maçı ligde en fazla maç kazanan iki takımın mücadelesi olacak. Eksiğimiz de problemlerimiz de olsa kazanmak için oynayacağız" ifadesini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement