Menemen FK, 3 maçlık galibiyet serisine imza attı - Son Dakika
Spor

Menemen FK, 3 maçlık galibiyet serisine imza attı

Menemen FK, 3 maçlık galibiyet serisine imza attı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ligde oynadığı Iğdır FK, Somaspor ve Denizlispor müsabakalarını kazanarak 3 maçlık galibiyet serisine imza attı. Yılmaz Vural yönetimindeki takım, 51 puanla 5. sıraya yükseldi ve play-off hattının en iddialı takımlarından biri oldu. Menemen FK, Sarıyer maçını da kazanarak kayıpsız devam etmek istiyor.

21.03.2024 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ligde oynadığı Iğdır FK, Somaspor ve Denizlispor müsabakalarını kazanarak 3 maçlık galibiyet serisine imza attı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, son dönemde alınan üst üste başarısız sonuçlardan sonra tekrar çıkışa geçti. Ligde oynadığı Iğdır FK, Somaspor ve Denizlispor müsabakalarını kazanarak 3 maçlık galibiyet serisine imza atan Yılmaz Vural yönetimindeki sarı-lacivertliler, 51 puanla 5. sıraya yükseldi. Play-off hattının en iddialı takımlarından birisi konumuna gelen İzmir ekibi, yerini sağlamlaştırmak için hata yapmak istemiyor. 71 yaşındaki çalıştırıcının da takımla sık sık toplantı yaptığı ve play-off hattının dışındaki en yakın rakipleriyle arasındaki puan farkının sadece 2 olduğunu oyuncularına hatırlattığı öğrenildi. Menemen FK, 24 Nisan Pazar günü deplasmanda oynanacak Sarıyer maçını hatasız geçerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Yılmaz Vural, Menemen FK'nın başına geçtiğinden bu yana ligde çıktığı 19 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Menemen FK, 3 maçlık galibiyet serisine imza attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement