Messi'nin Sakatlığında Son Perde - Son Dakika
Spor

Messi'nin Sakatlığında Son Perde

Messi\'nin Sakatlığında Son Perde

Yıldız oyuncu, önümüzdeki haftadan itibaren tedavisine Arjantin'de devam edecek.

26.11.2013 19:01

İki hafta önce Real Betis ile oynanan maçta sakatlanan ve yeni yıla kadar oynayamayacağı açıklanan Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı'nın fizyoterapisti Luis Garcia'nın gözetimi altında tedavisi için ülkesine uçacak.

Messi'nin sakatlığının iyileşmesindeki birinci tedavi süreci bu hafta tamamen geride kalıyor. Barcelona ve Arjantin'in koordinasyonunda yürütülen tedavinin ikinci süreci ise tarafların anlaşması gereği Buenos Aires'te devam edecek. Lionel Messi, bu hafta sonu iki haftadır kendisiyle birlikte Barcelona'da bulunan Luis Garcia ile birlikte Arjantin'e uçacak.

Milli takım tesislerinde çalışacak

Lionel Messi, Arjantin'de geçireceği iki hafta boyunca ise güçlendirme çalışmaları yapacak. Arjantin Futbol Federasyonu'nun Ezezia tesislerinde çalışacak olan Messi, saha içi çalışmalara başlamadan önce sakatlandığı ayağı başta olmak üzere bacak kaslarını kuvvetlendirici çalışmalara tabi tutulacak.

Messi'nin Aralık'ın ilk haftasında topla çalışmalara başlaması, Ocak ayının başında ise sakatlığını tamamen atlatarak sahalara dönmesi bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Messi'nin Sakatlığında Son Perde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement