Milan'da 'Honda' Rüzgarı | Analiz - Son Dakika
Spor

Milan'da 'Honda' Rüzgarı | Analiz

Milan\'da \'Honda\' Rüzgarı | Analiz

Sezon başında efsane oyuncusu Filippo Inzaghi'yi takımın başına getiren Milan'da Japon futbolcu Keisuke Honda performansıyla göz kamaştırıyor.

24.09.2014 13:25

2013-2014 sezonunun devre arasında CSKA Moskova'dan Milan'a transfer olan Japon futbolcu 10 numaralı formayı sırtına geçirmiş ancak Milan için kötü giden sezonda 14 Serie A maçında 1 gol atıp 2 asistlik bir performans sergilemişti.

Sezon başında Filippo Inzaghi'yi takımın başına getirerek flaş bir karara imza atan Milan yönetimi aslında Honda için de çok önemli bir karar almış. Inzaghi'nin takımın başına geçmesiyle orta sahada hücuma daha fazla katkı vermeye başlayan Honda adeta kendini buldu. Serbest oyuncu konumunda oynayan Japon yıldız henüz ligin başında olunmasına rağmen adından çokça söz ettireceğini kanıtlayan bir performans ortaya koydu.

Serie A'da oynanan 4 maç sonunda 3 gol 1 asistlik bir istatistiğe ulaşan yıldız oyuncu ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Dün oynanan Empoli maçında 2-0 yenik duruma düşen Milan'ın beraberlik golünü atan Japon futbolcu hocasından övgüler aldı. Inzaghi maç sonunda Honda, Milan için çok önemli bir futbolcu ve onunla yapacak çok işimiz var derken aslında Japon futbolcuyu uzun vadeli planlarının en büyük parçası olduğunu açıklıyordu.

İşte Honda'nın muhteşem sezon başlangıcı;

Milan 3 - 1 Lazio (77 dakika oyunda kaldı. 1 gol)

Parma 4 - 5 Milan (62 dakika oyunda kaldı. 1 gol)

Milan 0 - 1 Juventus (83 dakika oyunda kaldı)

Empoli 2 - 2 Milan (90 dakika oyunda kaldı. 1 gol)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Milan'da 'Honda' Rüzgarı | Analiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement