Miroslav Klose, Dünya Kupası Tarihinin En Golcü Futbolcusu Olacak Mı? - Son Dakika
Spor

Miroslav Klose, Dünya Kupası Tarihinin En Golcü Futbolcusu Olacak Mı?

Miroslav Klose, Dünya Kupası Tarihinin En Golcü Futbolcusu Olacak Mı?

Almanların tecrübeli golcüsü Miroslav Klose için 2014 Dünya Kupası’nın ayrı bir önemi var.

09.06.2014 11:05

Dünya Kupası’nın kazananlar kadar golcüleri de akılda yer eder. Brezilya 2014’te bütün takımlar meşin yuvarlağı ağlara kavuşturmak için yarışacak ancak Almanların tecrübeli golcüsü Miroslav Klose adına bu turnuvanın önemi bir başka.

Kariyerinin dördüncü Dünya Kupası’nı oynayacak olan Polonya asıllı Panzer, geride kalan üç organizasyonda 19 kez sahaya çıktı. Sahada olduğu her an golü koklayan Klose’nin Dünya Kupası’ndaki gol sevinci sayısı 14. Almanya’nın yetiştirdiği en büyük forvet olarak bilinen Gerd Müller’i 2010’da yakalayan Klose’nin şimdiki hedefi Brezilyalı Ronaldo’yu geçmek.

Brezilyalı forvet Ronaldo, oynadığı üç turnuvada attığı 15 golle turnuva tarihinin en skorer ismi olarak kayıtlara geçmiş durumda. Klose’nin atacağı iki gol, tarihin yeniden yazılmasına neden olacak.

G Grubu’nda Portekiz, Gana ve ABD’ye karşı mücadele verecek olan Almanya birçok futbolseverin merakla izlemeyi beklediği ve desteklediği bir ekip. Bu turnuvada ise Klose’nin ulu amacına ulaşıp ulaşmayacağının canlı tanığı olmak adına Almanları ayrıca izlemek gerekecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Miroslav Klose, Dünya Kupası Tarihinin En Golcü Futbolcusu Olacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement