Mourinho: İşler İyi Gitmiyor - Son Dakika
Spor

Mourinho: İşler İyi Gitmiyor

Mourinho: İşler İyi Gitmiyor

Chelsea'nin Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımının gidişatından memnun değil.

08.12.2013 10:15  Güncelleme: 10:54

İngiltere Premier Lig'de, Chelsea'nin Stoke City'ye mağlup olmasıyla birlikte Jose Mourinho'dan oyuncularına uyarı geldi.

"GİDİŞATIMIZ İYİ DEĞİL"

Portekizli teknik adam, son olarak Cumartesi günü Stoke City'ye 3-2 mağlup olmalarının ardından kızgınlığı saklamadan bir açıklamada bulundu ve "Bu maç hakkında hissettiklerimi söyleyecek kadar rahat durumda değilim. Gidişatımız iyi değil. 30 dakika sonunda 3 ya da 4-0 kazanıyor olmamız gerekliydi. Bu kadar alan bulup, bunca fırsatı değerlendirip maçı erkenden bitiremiyorsak sıkıntı var demektir." diye konuştu.

"DEFANSİF HATALAR YAPTIK"

Schürrle, Hazard ve Mata'nın maça çok iyi başladığını vurgulayan 'Seçilmiş teknik adam' "Yeterince gol atamadık, üstüne defansif hatalar yaptık. Fiziksel olarak güçlü bir ekip değiliz ve bu sebeple bulduğumuz fırsatları değerlendirip maçları erken bitirmeliyiz. Fiziksel olarak güçlü bir savunma yapamayız" dedi.

"SON DAKİKALARDA YOKUZ"

Real Madrid'in eski hocası, "Takım saldırmak, atak yapmak istiyor, ancak oyunun son dakikalarında yokuz. Bu maçta da oyunu Stoke'un kontrolüne kaptıracak şekilde oynadık." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: İşler İyi Gitmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement