Nadal Dört Sette Yarı Finalde - Son Dakika
Spor

Nadal Dört Sette Yarı Finalde

Nadal Dört Sette Yarı Finalde

Erkeklerde dünya sıralamasının bir numarası Rafael Nadal, Avustralya Açık çeyrek finalinde Grigor Dimitrov’u dört sette mağlup etti.

26.02.2014 15:19

Son şampiyon elendi

2009 yılında Avustralya Açık'ta şampiyonluğa ulaşan Rafael Nadal, sezonun ilk Grand Slam'inde bir kez daha yarı finale yükselmeyi başardı.

Çeyrek finalde 1991 doğumlu Bulgar raket Grigor Dimitrov'la mücadele eden İspanyol dünya bir numarası, Rod Laver Arena'dan 3-6, 7-6, 7-6 ve 6-2'lik setlerle galip ayrılmayı başardı.

Tenis dünyasında uzun süredir 'Baby Federer' olarak lanse edilen Dimitrov, kariyerinin ilk büyük turnuva çeyrek finaline potansiyelini göstererek başladı. Etkili servisleriyle kendi oyunlarında problem yaşamayan dünya 22 numarası ilk seti 6-3'le kazanan taraf oldu. İkinci ve üçüncü setin galibi ise tie break'in ardından belirlendi. Rafael Nadal, her iki tie break'te de rakibinin tecrübe eksikliğinden iyi faydalanarak öne geçmeyi bildi. Bir numaralı seribaşı, son sette Dimitrov'un ritmini bulmasına engel olarak maçı 6-2 ile tamamladı ve yarı finaldeki rakibini beklemeye başladı.

Kariyerinde 22. defa Grand Slam yarı finaline yükselen Nadal'ın bu turdaki rakibi Andy Murray'i mağlup eden Roger Federer olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Nadal Dört Sette Yarı Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement