Napoli Deplasmanda Zorlanmadı: 0-3 - Son Dakika
Spor

Napoli Deplasmanda Zorlanmadı: 0-3

Napoli Deplasmanda Zorlanmadı: 0-3

Ligde zirve yarışı veren Napoli, Hellas Verona deplasmanında oynadığı güzel futbolla üç puanı kaptı ve taraftarlarına umut verdi.

12.01.2014 18:00

Serie A'da zirve savaşı veren Napoli, zorlu Hellas Verona deplasmanından 3 puanı çıkarmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında tecübeli golcüsü Luca Toni ile oyunu domine eden Hellas, üç net pozisyonda da golü bulamadı.

Dakikalar 27'yi gösterdiğindeyse Napoli gülen taraf oldu. Dries Mertens'in sol çaprazdan sağ alt köşeye yolladığı şut kaleciyi de geçti ve Maviler 0-1 öne geçti. Gonzalo Higuain ile 25 ve 35. dakikalarda da etkili ataklar yapan Napoli ilk yarıda aradığı ikinci golü bulamadı ve devreye bu skorla girildi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf da gene Hellas oldu. Ancak Hellas'ın ataklarındaki kıvılcımlar yine ateşe dönüşemedi ve kısa sürede kontrol Napoli'ye geçti.

Pandev, Callejon ve Higuain ile hücumda rakibine baskı kuran Napoli, 72. dakikada Maggio'nun ortasına altıpas içerisinden etkili bir vuruş yapan Lorenzo Insigne'nin golüyle farkı ikiye çıkardı.

Maçın 76. dakikasında ise Napoli ders niteliğinde bir kontra-atak ile farkı 3'e çıkardı. 3 pasta rakip ceza sahasında top Dzmaili'ye ulaştı ve yıldız oyuncu da topu kaleciyle karşı karşıyayken ağlara yolladı.

Napoli üç golle zafere uzanırken puanını da 39'a çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu. Hellas ise 32 puanla 5. sırada kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Napoli Deplasmanda Zorlanmadı: 0-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement