Necip Çarıkçı: "En Az 15 Puan Daha Toplamalıyız' - Son Dakika
Spor

Necip Çarıkçı: "En Az 15 Puan Daha Toplamalıyız'

Necip Çarıkçı: "En Az 15 Puan Daha Toplamalıyız\'

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, devre arasına kadar en az 15 puan toplamaları gerektiğini belirterek, bunun için planlamalarını yaptıklarını söyledi.

01.11.2018 16:45

Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta  oynadıkları ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği Gençlerbirliği maçını, iyi  mücadele etmelerine rağmen kaybettiklerini dile getirdi.
Gençlerbirliği maçını unuttuklarını ifade eden Çarıkçı, dün Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında karşılaştıkları Şile Yıldızspor'u 5-2 mağlup  ederek, 5'inci tura çıktıklarını kaydetti.
Çarıkçı, ligde 4 Kasım Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile  karşılaşacaklarına işaret ederek, şöyle devam etti:
"Bu maçtan 3 puan almamız gerek. Daha sonra da Denizlispor ile bir  maçımız olacak. Bu maç da final karşılaşması gibi olacak. Ardından da milli takım  arası olacak. Hem ligde hem de kupada elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kupada  kalmamız takım için faydalı. Teknik heyet ligde oynamayan futbolcuları kupa  maçlarında görebiliyor. Kupa maçlarında çok büyük sıkıntımız yok. Geniş bir  kadromuz var."
Sezon başındaki yapılanmanın başarı için olduğunu vurgulayan Çarıkçı,  "Teknik heyetle devam kararımız, takımın iskeletinin korunması ve yeni  transferlerle takıma bir hava geldi. Başkan olarak takım içerisinde o birlik ve  bütünlüğü korumak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Takımı hem deplasmanda  hem de iç sahada yakından takip ediyorum." ifadelerini kullandı.
Çarıkçı, yolun başında olduklarını belirterek, "Devre arasına kadar en  az 15 puan toplamamız gerekiyor. Bunun  için  planlamalarımızı yaptık.  Gençlerbirliği maçını kaybettik ama moral bozmadık. Aynı heyecanla yolumuza davam  ediyoruz. Devre arasına 38-40 puanla girmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Necip Çarıkçı: 'En Az 15 Puan Daha Toplamalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement