Japon Tenisçi Nishikori, Federer'e Dur Dedi - Son Dakika
Spor

Japon Tenisçi Nishikori, Federer'e Dur Dedi

Japon Tenisçi Nishikori, Federer\'e Dur Dedi

Japon tenisçi Kei Nishikori, Sony Açık çeyrek finalinde Roger Federer'i 3-6, 7-5 ve 6-4'le mağlup etti.

30.03.2014 00:17  Güncelleme: 00:14

Miami yarı finalinde dev eşleşme

2014 sezonuna yaptığı başlangıçla hayranlarını sevindiren Roger Federer, Miami Masters'a çeyrek finalde veda etti. Son sekizde dünya 20 numarası Kei Nishikori ile karşılaşan İsviçreli tenisçi, 3-6, 7-5 ve 6-4'lük setlerle rakibine boyun eğdi.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf önceki hafta Indian Wells'te final oynayan Roger Federer oldu. Maçın başında 4-1'lik üstünlük yakalayan 17 kez Grand Slam şampiyonu, daha sonra turnuvada ilk kez servisini kırdırsa da 6-3'le öne geçti. Kei Nishikori, ikinci sette hem 2-1'de hem de 4-3'te iki defa servisini kaptırarak geri düşmesine rağmen bir sonraki oyunda servis kırarak bu dezavantajını ortadan kaldırdı. Son bölümü daha iyi oynayan Japon raket, 7-5'le maçı son sete taşıdı. Final setinde her iki sporcu dokuz oyun boyunca servisine tutunurken, üçüncü maç puanında servis kırmayı başaran Nishikori, bir üst turda Novak Djokovic'in rakibi oldu.

Novak Djokovic ise çeyrek finalde son şampiyon Andy Murray'i geçmeyi başardı. İlk seti 7-5'le hanesine yazdıran Sırp dünya iki numarası, 6-3'lük ikinci setle tur atlamayı başardı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Japon Tenisçi Nishikori, Federer'e Dur Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement