Orduspor Kupada Gençlerle Oynayacak - Son Dakika
Spor

Orduspor Kupada Gençlerle Oynayacak

Orduspor Kupada Gençlerle Oynayacak

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Tekirdağspor karşılaşmasında, forma şansı bulamayan oyuncuların oynayacağını belirtti.

21.09.2015 18:01

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Tekirdağspor karşılaşmasında, forma şansı bulamayan oyuncuların oynayacağını belirtti.

Orduspor'da Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Eylül Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Tekirdağspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tekirdağspor maçını değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Tekirdağspor'un profesyonel liglere yeni çıkan, hırslı bir takım olduğunu söyledi. Tekirdağspor karşılaşmasında forma bulamayan oyuncuların şans alabileceğini ifade eden Bayraktar, sonucun kendi lehlerine bitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

"HERKESİ OYNATMAK İSTİYORUZ"

Takımda herkesi oynatmayı düşündüğünü aktaran Bayraktar, "Ziraat Türkiye Kupası bizim için önem arz ediyor. Ekonomik getiri anlamında kulübümüzün zor durumlarına katkı sağlayacaktır. Hazırlıklarımız devam ediyor. Tekirdağspor maçında forma şansı bulamayan oyuncularımızla as kadroda oynayan oyuncuları harmanlayarak bir kadro oluşturmak istiyoruz. Sonuç olarak 30 kişilik bir kadroya sahibiz ve hazır olan oyuncularımızı oynatmak istiyoruz. Kamuoyundan bazı oyuncuların oynatılmadığı şeklinde eleştiriler alıyoruz. Biz her futbolcumuzu oynatmak istiyoruz ancak en hazır olanlar kimlerse formayı onlara veriyoruz. Geride bıraktığımız maçlara baktığımızda saha da 17 yaşında futbolcumuzda var 30 yaşında futbolcumuzda. Kupa maçında ise önceki maçlarda şans bulamayan oyunculara forma vermeyi düşünüyoruz. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor Kupada Gençlerle Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement