Özel | Santi Cazorla: Tiki-taka Ölmedi - Son Dakika
Spor

Özel | Santi Cazorla: Tiki-taka Ölmedi

Özel | Santi Cazorla: Tiki-taka Ölmedi

Arsenal'in İspanyol orta saha oyuncusu Cazorla, yeni forma tanıtımında önemli açıklamalarda bulundu.

11.07.2014 11:17

ÖZEL HABER | Paul ClennamArsenal ve İspanya Milli Takımı'nın deneyimli oyunucusu Santi Cazorla, İspanya'da Tiki-taka taktiğinin ölmediğini ve bu turnuvadan sonra rakiplerinin gerilerinde kalmayacaklarını söyledi.

PUMA'nın düzenlediği lansmanda forma Goal'e özel açıklamalarda bulunan Cazorla, "Tiki-taka bir felsefedir. Her takım kazanmak için kendine bir felsefe bulmalı. Bu felsefe hem İspanya'da hem de Arsenal'de iyi işledi. Bunu başarılı bir şekilde takıma adapte edersek neden başarılı olmayalım?" dedi.

Dünya Kupası'nda büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını dile getiren Cazorla, "Hayalkırıklığından sonra kendime biraz kendime geldim. Arsenal'e geri döndüğüm için mutluyum. Yeni sezon hazırlıkları için hazırım." diye konuştu.

Kupada bulunan Alman takım arkadaşlarıyla sürekli iteşim halinde olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, "Almanya şampiyon olarak dönerse Mesut ve Mertesacker için harika olur. Onlarla sürekli konuşuyorum umarım her şey onlar için yolunda gider." dedi.

Ayrıca Alexis Sanchez'in takıma katılmasının çok iyi olduğunu söyleyen yıldız isim, Fabregas'la konuştuğunu ve Chelsea'de başarılı olacağına inandığını söyledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Özel | Santi Cazorla: Tiki-taka Ölmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement