Portekizli Yazar: Ronaldo'nun Bileğinde Fazladan Kemik Var - Son Dakika
Spor

Portekizli Yazar: Ronaldo'nun Bileğinde Fazladan Kemik Var

Portekizli Yazar: Ronaldo\'nun Bileğinde Fazladan Kemik Var

Crisiano Ronaldo hakkında kitap yazan Luis Pereira, "Ronaldo'nun ayak bileğinde fazladan kemik var. Bu performansına katkıda bulunuyor." dedi.

29.05.2014 19:46

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo hakkında yazılan kitapta yer alan bir detay büyük dikkat çekti. Makinenin Sırrı adlı bir kitap kaleme alan Luis Miguel Pereira, Cristiano Ronaldo'nun ayak bileğinde fazladan bir kemik olduğunu iddia etti.

"RONALDO'NUN PERFORMANSINA KATKI YAPIYOR"

Pereira'nın kitabında, "Real Madrid ile Marsilya arasında 2009 yılında oynanan maçta Ronaldo, yaptığı vuruş sonrası büyük bir acı hissetti. Maçın ardından doktora giden Ronaldo'ya yapılan tetkikler sonrası doktorlar ayağında fazladan bir kemik keşfetti. Bu kemik için operasyona gerek olmadığı zaman zaman Ronaldo'nun performansına ekstra katkı yaptığı da ortaya çıktı" ifadelerine yer verdi.

"GİZLİCE SPOR SALONUNA GİDERDİ"

Bu ilginç detayın yanı sıra Cristiano Ronaldo'nun acemilik zamanlarında fiziğini geliştirmek için acemilik zamanlarında gece gizlice spor salonuna gittiği ortaya çıktı. Bir güvenlik görevlisi tuttuğu raporda, Ronaldo'nun gece saat 23:30 sularında spor salonuna geldiği ve ağırlık çalıştığını yazdı. Bu durumu öğrenen Genç takım antrenörü Luis Martins ise bu konuda Ronaldo'yu uyararak kendisi için zararlı bir hale gelebileceği yönünde uyarılarda bulunduğu da kitaptaki enteresan konular arasında yer alıyor.

Luis Miguel Pereira, kitabında Cristiano Ronaldo'nun profesyonel kariyerini, mental anlayışını, fizik, estetik ve teknik konularını kaleme alıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Portekizli Yazar: Ronaldo'nun Bileğinde Fazladan Kemik Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement