Ronaldo'nun Menajeri: O 40 Yaşına Kadar Real'de Kalacak - Son Dakika
Spor

Ronaldo'nun Menajeri: O 40 Yaşına Kadar Real'de Kalacak

Ronaldo\'nun Menajeri: O 40 Yaşına Kadar Real\'de Kalacak

Dünyaca ünlü menajer Mendes, oyuncusu Ronaldo'nun uzun yıllar daha Real'de kalacağını belirterek Calderon'a yanıt verdi.

15.01.2014 20:51  Güncelleme: 21:39

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Ramon Calderon'un Portekizli oyuncu için İngiltere'ye döneceği yönündeki iddiasına jet hızıyla cevap verdi.

"Ronaldo gidecek..."

Real'in eski başkanlarından Ramon Calderon, bugün yaptığı açıklamada Florentino Perez ve Ronaldo arasında sorunlar olduğunu belirterek Ronaldo'un yakın zamanda İngiltere'ye döneceğini iddia etmişti. Fakat Jorge Mendes, bu iddiaları yalanladı.

İspanya'da bir televizyon programına katılan Mendes, Ronaldo için "40 yaşına kadar Real Madrid'de oynayacak." diyerek tartışmalara noktayı koydu.

Altın Top sevinci

Mendes, oyuncusunun Altın Top'u kazanmasına da değindi ve "Ronaldo'yu çok iyi tanıyorum ve onun için Ballon d'Or'u kazanmanın büyük bir keyif olduğunu söyleyebilirim. Asla unutamayacak." diyerek ödülün Ronaldo için çok özel bir anlam taşıdığını belirtti.

Son olarak Ronaldo'nun medyadaki imajına da değinen Mendes, "Ronaldo hakkında hiç de adil olmayan şeyler söyleniyor. Çok iyi bir insan ve bir o kadar da iyi bir profesyonel. Ronaldo olmak kolay değil." sözleriyle oyuncusuna sahip çıktı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ronaldo'nun Menajeri: O 40 Yaşına Kadar Real'de Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement