Real Madrid ve Manchester United Bonservis Konusunda Anlaştı - Son Dakika
Spor

Real Madrid ve Manchester United Bonservis Konusunda Anlaştı

Real Madrid ve Manchester United Bonservis Konusunda Anlaştı

İspanyol basını Real Madrid'in Javier Hernandez'in bonservisi için Manchester United ile anlaşma sağladığını iddia etti.

22.09.2014 09:21

Kamuoyunu şaşırtıcı bir şekilde Real Madrid'in Manchester United'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Meksikalı hücum oyuncusu Javier "Chicharito" Hernandez, Los Galacticos'un formasını daha uzun süre giyecek gibi duruyor.

El Confidencial'in edindiği bilgilere göre Falcao'nun kiralanması ile birlikte Manchester United'dan Real Madrid'e kiralanan Hernandez için iki kulüp bonservis konusunda anlaştı. Falcao'nun sezon sonunda Manchester'da kalıp kalmayacağına bakılmaksızın iki kulüp transfer konusunda anlaştı.

Real Madrid cephesinde Hernandez'in kulübün birincil santrforu Benzema ile yaşayadığı çekişmenin Fransız oyuncuya yarayacağı düşünülüyor. Ayrıca Deportivo maçında iki gol atan Hernandez'in de takıma katkı yapacak seviyede olması da işin tuzu biberi oluyor.

Buna göre Kırmızı Şeytanlara 2 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek olan Real Madrid, oyuncunun bonservisi için de 23 milyon Euro ödeyecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid ve Manchester United Bonservis Konusunda Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement