Rivers Affetmedi! - Son Dakika
Spor

Rivers Affetmedi!

Rivers Affetmedi!

Los Angeles Clippers Koçu Doc Rivers, maç sırasında benchte tartıştığı Glen Davis'i soyunma odasına gönderdi.

31.03.2014 11:01

Los Angeles Clippers, Houston Rockets'ı mağlup ederek, Batı Konferansı'ndan play-off'lara üçüncü sıradan katılmak adına şansını iyice arttırırken, maçta ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı.

Koç Doc Rivers ile mazisi Boston Celtics dönemine kadar uzanan ve sonradan ayrılan yolları Los Angeles Clippers'ta yeniden birleşen Glen Davis, sinirinin bedelini ağır ödedi. Maçın ikinci yarısında kendisini kenara alan Rivers ile sözlü diyaloga giren tecrübeli oyuncu, bir anda kendisini soyunma odasında buldu.

Rivers, 'Big Baby' lakaplı oyuncunun son yıllarda sıkça görülen benzer vukuatlarına rağmen, güvendiği bir oyuncu olduğu için Davis'i Clippers'a aldırdığı ancak bu olay nedeniyle oldukça sinirlendiği ve bu sezon başında takıma katılan oyuncunun kulüpteki varlığının artık soru işaretleri barındırdığı ifade edildi.

Orlando Magic forması giydiği dönemde de bir otelde olay çıkardığı için karakolluk olan Davis, 'Big Baby' unvanını Celtics döneminde Kevin Garnett'ten yediği azar sonrası ağlayarak kazanmıştı.

NBA'de bu sezon 9.9 sayı, 5.3 ribaunt, 1.3 asist istatistikleri ile oynadı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement