Ronaldo'nun Boğaz Keyfi - Son Dakika
Spor

Ronaldo'nun Boğaz Keyfi

Ronaldo\'nun Boğaz Keyfi

Cristiano Ronaldo, boğaz turundan bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

08.04.2013 13:26  Güncelleme: 15:14

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Real Madrid, bugün İstanbul Boğazı'nda tekne turu yaptı. Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo da tekne turunda çektirdiği fotoğrafı hayranlarıyla paylaştı.

TT Arena yarın akşam oynanacak rövanş maçı için Çırağan Kempinski Hotel'de kampa giren İspanyol ekibi, bugün İstanbul Boğazı'nda stres attı. Konakladıkları otelden çıkarak boğazın güzelliklerini seyreden Real Madrid kafilesinde futbolcular, fotoğraf çektirdi. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'da boğazda çektirdiği fotoğrafı twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

REAL MADRİD ÇIRAĞAN SARAYI'NI TANITTI

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında yarın akşam Galatasaray ile karşılaşacak olan Real Madrid, resmi internet sitesinden İstanbul'da konakladığı oteli ve yanındaki Çırağan Sarayı'nın tanıtımını yaptı.

Real Madrid'in resmi internet sitesinde fotoğrafa yer alan haberde, "Real Madrid takımı Çırağan Palace Kempinski Otel'de konaklamaktadır. Jose Mourinho'nun ekibi, İstanbul'un Avrupa yakasında Boğaz'ın yakınında ve Beşiktaş Stadyumu'na sadece 10 dakikalık mesafede bir yerde konaklıyor. Hotel, Sultan Abdülaziz tarafından yaptırılan Çırağan Sarayı'nın yanında yer almaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ronaldo'nun Boğaz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement