Ronaldo Yeni Rekora Ulaştı! - Son Dakika
Spor

Ronaldo Yeni Rekora Ulaştı!

Athletic Bilbao maçında 3 gole imza atan Portekizli yıldız, ligde oynadığı son dört maçta 3. kez hat-trick yapmış oldu.

06.10.2014 00:15  Güncelleme: 13:08

Real Madrid, sahasında konuk ettiği Athletic Bilbao'yu 5-0 yenerken, gollerden 3'ü süper yıldız Cristiano Ronaldo'dan geldi. CR7, böylece bir rekora ortak oldu. Portekizli yıldız, La Liga tarihindeki 22. hat-trickini yaparak Alfredo Di Stefano ve Telmo Zarra'nın rekoruna ortak oldu.

Ronaldo, 5-1 biten Elche ve 8-2 kazanılan Deportivo karşılaşmalarında da hat-trick yapmayo başarmıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DE DURMUYOR!

Ludogorets Razgrad deplasmanında henüz 6. dakikada geriye düşerek büyük bir şok yaşayan Real Madrid'de, 4 dakika sonra kazanılan penaltıda Ronaldo kaleci Stoyanov'u geçemedi. 25. dakikada ise bir kez daha beyaz noktanın başına geçme fırsatı bulan Portekizli yıldız bu kez hata yapmadı ve skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. Ronaldo, böylelikle 105. Şampiyonlar Ligi maçında 69. kez fileleri havalandırdı ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü ismi olan 71 gollü Real Madrid efsanesi Raul'a bir adım daha yaklaştı.

SIRA HANGİSİNDE?

Real Madrid forması altında 255 resmi maçta 267 gol kaydederek olağanüstü bir performans sergileyen Ronaldo, 741 maçta 323 golü bulunan Raul'u da gözüne kestirdi. Real Madrid kulübü tarihinin en skorer isimleri arasında zirvede bulunan Raul'u, Di Stefano (308) ve Santillana (290) takip ediyor.

Ronaldo Yeni Rekora Ulaştı!
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldo Yeni Rekora Ulaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement