Sakaryaspor, Sponsorluk Anlaşması İmzaladı - Son Dakika
Spor

Sakaryaspor, Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sakaryaspor, iş adamı Orhan Kocabıyık ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

07.08.2014 22:50  Güncelleme: 14:14

Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Erenler ilçesindeki otelde düzenlediği basın toplantısında kulübün borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sakarya Büyükşehir Belediyesinin bu konuda önemli girişimleri olduğunu ifade eden Aydın, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, iş adamı Orhan Kocabıyık'ın sponsor olarak eski borçları karşılayacağını deklare etti. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Aydın, sponsorluk anlaşmasının Sakaryaspor'un eski günlerine dönmesi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Biraz sabırlı olacağız. İnşallah kulübümüz eski günlerine dönecek, yeni kahramanlar çıkacaktır" ifadesini kullandı.

İş adamı Kocabıyık da Sakarya'da örnek olmak istediklerini, reklam sponsorluğunun kendileri için ikinci planda olduğunu dile getirdi.

Sakaryaspor için yatırımlarının devam edeceğini anlatan Kocabıyık, "Gereken yardımı elimizden geldiği kadar yapacağız. İş adamlarımızı geliri nispetinde Sakaryaspor'a yardım etmeye çağırıyorum" şeklinde konuştu.

Toçoğlu da yeşil-siyahlı kulübün kendisini bu duruma düşürenlerin kayıtsızlığı yüzünden büyük sıkıntı yaşadığını, 3. Lig'de amatör kümeye düşecek seviyeye geldiklerini kaydetti.

Hem Sakaryaspor'un hem de kentin her alanda sınıf atlaması için uzun süredir Kocabıyık'la işbirliği yaptıklarını aktaran Toçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devlet nezdinde de yardımlar olacak. Orhan Bey, sağ olsun bu konuda elini taşın altına koydu. Bu, tamamen her şey bitmiş anlamına gelen bir durum değil. Şu anda biz sadece kapıyı açıyoruz, eskiden yapılan borçlanmalar ödenecek. Sakaryaspor'un bulunduğu bu konumdan daha üst yerlere gelmesi için şehrin her kesiminden destek bekliyoruz."

Sakaryaspor, Sponsorluk Anlaşması İmzaladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sakaryaspor, Sponsorluk Anlaşması İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali adapazari: Sayin sakaryaspor yoneticileri sakaryaspor un layik oldugu here gelebilmesi icin sakaryaspora sponsor yardim yatirlabilinir bir guvenilir hesap no su olsun yurt disi kardeslerimizde desteklerini gosterirler basarilar hayirli gunler 0 0 Yanıtla
  • Ali adapazari: Sayin sakaryaspor yoneticileri sakaryaspor un layik oldugu here gelebilmesi icin sakaryaspora sponsor yardim yatirlabilinir bir guvenilir hesap no su olsun yurt disi kardeslerimizde desteklerini gosterirler basarilar hazirlik gunler 0 0 Yanıtla

Advertisement