Şampiyon Vakıfbank da Büyük Sevinç - Son Dakika
Spor

Şampiyon Vakıfbank da Büyük Sevinç

Şampiyon Vakıfbank da Büyük Sevinç

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 2012-2013 sezonu şampiyonu olan Vakıfbank'ın oyuncuları, kupa töreninde büyük coşku yaşadı.

22.04.2013 23:22  Güncelleme: 23:51

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 2012-2013 sezonu şampiyonu olan Vakıfbank'ın oyuncuları, kupa töreninde büyük coşku yaşadı. Play-off finali üçüncü maçında Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 yenip seride durumu 3-0 yaparak şampiyon olan Vakıfbank, kupasını aldı. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde Vakıfbank'a kupasını, Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Acıbadem Sağlık Grubu adına Emin Bal verdi. Mücadelenin ardından saha içinde büyük sevinç yaşayan Vakıfbanklı oyuncular ve teknik heyet, kupa törenin ardından basın mensuplarına kupayla poz verdi. Vakıfbanklı taraftarlar da kupa töreninde, 'Bu takım bu sene yenilmeden şampiyon' diye tezahürat yaptı.

Törende Eczacıbaşı VitrA takımı oyuncularına ikincilik madalyaları verildi. Bu arada final serisinin en değerli oyuncusu (MVP) Vakıfbank'tan Gözde Sonsırma seçildi. Gözde'ye ödülünü Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil takdim etti. Gözde, ayrıca en iyi smaçör ve en iyi servis karşılayan oyuncu ödüllerini de aldı. Maçın 3'ncü setinde gözüne top gelince hastaneye giden Gözde, kontrolün ardından maçın bitiminde tekrar salona gelerek, ödül törenine katıldı.

FİNAL SERİSİNİN ENLERİ ŞÖYLE

En iyi pasör: Naz Aydemir (Vakıfbank)

En iyi libero: Gülden Kuzubaşıoğlu (Eczacıbaşı VitrA)

En iyi blokör: Bahar Toksoy (Vakıfbank)

En iyi servis atan oyuncu: Asuman Karakoyun (Eczacıbaşı VitrA)

En skorer oyuncu: Jovanna Brakocevic (Vakıfbank) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şampiyon Vakıfbank da Büyük Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement