Samsunspor Ahmet Burak Solakel ile Anlaşmak Üzere - Son Dakika
Spor

Samsunspor Ahmet Burak Solakel ile Anlaşmak Üzere

Samsunspor Ahmet Burak Solakel ile Anlaşmak Üzere

Samsunspor, geçen sezon Denizlispor'da oynayan sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solokel ile görüşüyor.

26.06.2013 18:47  Güncelleme: 19:05

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, geçen sezon Denizlispor'da oynayan sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solokel ile görüştüklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. En son defans oyuncusu Cemil Adıcan ile sözleşmesini yenileyen Samsunspor'da geçen sezon Denizlispor'da forma giyen sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solakel ile görüşüyor.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Birçok futbolcu ile görüşüyoruz ama fiyatları inanılmaz bir şekilde yüksek. Bu transfer yapmayacağız anlamına gelmez ama bütçemizi de aşmamaya çalışıyoruz. Şuanda sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel ile görüşüyoruz. Oda yüzde 90 olacak gibi. Hüseyin Kalpar hocamız ve yardımcıları kulübümüz için futbolcu izliyorlar. Yabancı konusunda çok titiz davranıyoruz. Yabancı konusunda yanlış yapmak istemiyoruz" dedi.

SAMSUNSPOR'UN KAMPI GEREDE'DE

Bu arada Samsunspor'un kamp programı da belli oldu. Buna göre, 5 Temmuz'da Nuri Asan Tesisleri'nde top başı yapacak olan Samsunspor, 13 Temmuz'a kadar Samsun'da kalacak. Daha sonra oyuncular 2 günlük izinin ardından 16-29 Temmuz tarihlerinde de Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girecekler. Kırmızı-beyazlıların Gerede ilçesindeki kamptan sonra 31 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında da Samsun'a gelmesi bekleniyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor Ahmet Burak Solakel ile Anlaşmak Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement