Sanica Boru Elazığspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sanica Boru Elazığspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Sanica Boru Elazığspor\'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

23.01.2013 17:24

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen idmanda, bordo-beyazlı ekip taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Teknik direktör Yılmaz Vural, idman öncesinde düzenlediği basın toplantısında, 2-2 sonuçlanan Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Fenerbahçe maçında futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirten Vural, 2-0 öne geçtikleri maçta galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, "Fenerbahçe ile orada berabere kalıyoruz ona üzülüyoruz. Demek ki bu çok önemli bir gelişme. Elazığspor tarihinde Fenerbahçe'yi yenememişiz. Galibiyeti tam yakalamışken, tarihi değiştirecekken olmadı" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş de takıma 2-3 oyuncunun daha katılacağını söyledi. Bu oyuncuların da takıma katılmasının ardından daha iyi futbol izleteceklerini belirten Yetiş, Trabzonspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Artık puan kaybı istemediklerini ifade eden Yetiş, bu maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın bilet fiyatları hakkında bilgi veren Yetiş, "Maçın biletleri satışa çıktı. Taraftarlarımız kale arkası tribün biletlerini 5, maraton biletlerini 20, kapalı tribün biletlerini 40 ve VIP-A tribünü biletlerini 100 liraya alabilirler" dedi.

Taraftarlardan tribünleri doldurmalarını isteyen Yetiş, "Trabzonspor'dan 3 puan almayı istiyoruz. Seyircilerimizin de bizi yalnız bırakmayacağına eminiz, tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Emrah Gökmen/ Ömer Fansa

Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sanica Boru Elazığspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement